imam instalirane obe verzije doduse kad krenem da startujem bilo koju trazi mi krek no skidam sad drugi pa da vidim valjda nece trebati nista da se budzi
jbga trudio se da probam u singlu al nece prvo smara zato sto je potezna,drugo nema sta da se vidi u igri dosta toga izlazi kao text.
Vise volim da se vidi sve, gradjevine i armije kao u strongholdu,age of empires ili cak ne prikosnovenom generalsu...ako je do poteza moze da prodje roma total war...poz drugara reci da je to stvar ukusa
Јамездине... Скинеш цив 4 и њарлорд и безонд тхе сњорд. То су ти цив и 2 експанзије, а тангл користимо да се мрежимо. Ако имате микрофоне још боље јер имам тимспик3 сервер па ће ићи доста лакше договарање и тако то.
Јамездине... Скинеш цив 4 и њарлорд и безонд тхе сњорд. То су ти цив и 2 експанзије, а тангл користимо да се мрежимо. Ако имате микрофоне још боље јер имам тимспик3 сервер па ће ићи доста лакше договарање и тако то.
Скинуо и инсталирао експанзије. Није то проблем. АЛ' НЕ КОНТАМ ШТА ЈЕ ТАНГЛ !
А микрофон ( поглед на лево ) је мртав. Сад ме подсети да га бацим у ђубре.
Тангл је програм који прави вирталну локалну мрежу. Скинеш и инсталираш и региструјеш се на сајту. Како си се регистрово на сајту тако се логујеш на проглам. Нешто као гарена, гејмспај, бла бла бла. То ће нам омогућити да играмо несметану у мултиплејеру без уљеза и сличних ретардација. Ако је могуће и није ти велики издатак, било би пожељно да набуџиш некики микорофон. ♥
Дотер, ортак његов и ја гембламо сутра тачно у подне, па ако има заинтересованих, нек се пријаве овди. Требају вам обе експанзије, печ чији редни број не знам и Тангл (ето га линк три поста изнад). Пожељан је и Тимспик, да можемо да се међусобно терамо у пичку материну.
Прво основну, па њарлордс па безонд тхе сњорд. И онда скинеш званичан печ са фираџис гамес сајта. И то је све.
evo skidam beyond the sword v.3.19
nadam se da nece biti problema
http://www.firaxis.com/support/support_detail.php?gameid=16&patch=1
Е тај. Великодушни су па не треба ни крек ни ништа. Мош на нету да пикаш, само отвориш гамеспз налог и то је то.
heh skinuo sam fajl i ne valja kakav bedak skidam drugi
Брате добар је, ако имаш инсталирану цив и обе експанзије... Тај сам ја користијо.
Ја сам се сад скроз погубио. Какве експанзије ?
Ја рекох да сам глуп дечко...
ЕДИТ:
Схватих.. Ал' идаље не проваљујем шта је тангл...
imam instalirane obe verzije doduse kad krenem da startujem bilo koju trazi mi krek no skidam sad drugi pa da vidim valjda nece trebati nista da se budzi
zao mi je ortaci al igra je shit nikad gori.......
Сад ћу цитирати мог другара који седи поред мене и коментарише твоју изајву пајко:
:Д
jbga trudio se da probam u singlu al nece prvo smara zato sto je potezna,drugo nema sta da se vidi u igri dosta toga izlazi kao text.
Vise volim da se vidi sve, gradjevine i armije kao u strongholdu,age of empires ili cak ne prikosnovenom generalsu...ako je do poteza moze da prodje roma total war...poz drugara reci da je to stvar ukusa
Мене нико не јебе 2% рођаци....
Скинуо и инсталирао експанзије. Није то проблем. АЛ' НЕ КОНТАМ ШТА ЈЕ ТАНГЛ !
А микрофон ( поглед на лево ) је мртав. Сад ме подсети да га бацим у ђубре.
Тангл је програм који прави вирталну локалну мрежу. Скинеш и инсталираш и региструјеш се на сајту. Како си се регистрово на сајту тако се логујеш на проглам. Нешто као гарена, гејмспај, бла бла бла. То ће нам омогућити да играмо несметану у мултиплејеру без уљеза и сличних ретардација. Ако је могуће и није ти велики издатак, било би пожељно да набуџиш некики микорофон. ♥
Ок. Ал' како да нађем Тангл на нету, пошто ми избацује неке мртве пацове кад куцам на гоогле.
Микрофон за неку другу суботу, за ову тешко... :)
Пази кад нема линка... Извињавам се. http://www.tunngle.net/
Фала брате. Поломих се цео дан да провалим шта је ТАНГЛ :Д
ЕДИТ:
Хах ! Ево регистровао сам се ! Све је спремно за туморов..
Кад ћемо да играмо ? :)
Дотер, ортак његов и ја гембламо сутра тачно у подне, па ако има заинтересованих, нек се пријаве овди. Требају вам обе експанзије, печ чији редни број не знам и Тангл (ето га линк три поста изнад). Пожељан је и Тимспик, да можемо да се међусобно терамо у пичку материну.
Сређено што се тиче мене и Енглеза. Играмо у подне. Надам се да ће се пробудити.