![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Rekao si ovo
pa si sebe odmah demantovao
ako si levičar jbte, automacki moraš biti pod nekim diktatorom pa bog!
misim, ne lkapiram, ozbiljno
Ma sve u dure, al bezveze ti je da osuđuješ ljude što osuđuju napad na jednu suverenu zemlju samo zbog toga što ti misliš da je Gadafi zločinac.
I da jeste počinio zločine koliko je pravo jedne Francuske da bombarduje zemlju na drugom kontinentu? Međunarodno pravo? Zaštita civila? Bombardovanjem gradova štitiš civile?
Prečesto viđen scenario.
Da li je zločin braniti svoju zemlju?
Ok, ok, ne osuđujem. Nego sad ispade taj Gadafi heroj. A objektivno nije. Lik vlada gore i duže nego Sloba kod nas. Nema pisneš kod njega. Hoće da ostavi vlast sinu. Ima nafte, pa od toga kinta da budu 53. na listi. Do juče su svi reč DŽAMAHIRIJA koristili u negativnom kontekstu, a jedina država koja se zove tako je Libija: Libijska Džamahirija. A što se tiče Amera, ništa ne pravdam, lešinari, strvinari, itd. Samo me nervira srpsko idolopoklonstvo. Kao, ura, napred, Gadafi, mi smo uz tebe. Kurac, Gadafi. Crko i ti dabogda, i Obama s tobom, i Sarkozi, i Berluskoni, i britanska kraljica. Jebite se, bre.
E, vidiš....
A mene uopšte ne čudi ta povezanost sa Libijskim narodom i Gadafijem. Tačnije - prisnost.
Uzevši u obzir da su naši stari, sve dok nisu razjebali onu državu, poprilično uživali na uštrb libijskih deviza. Firme su opstajale zbog Libije i Nesvrstanih.
Ovi novi nisu osjetili pare ali su osjetili milosrđe Zapada.
I kako očekivati od takvog naroda da podržava agresiju na Libiju?
I mene lično zabole mudo i za Zapad i za Gadafija, žao mi je naroda... A zanimljivo mi je sa strane međunarodnog prava i politike...
Ali mi njemu nešto nekad i prodamo...
Dovoljno je reci da je Gadafi nama bio prijatelj u teskim trenucima i da je Libija u odnosnu na ostale zemlje u Africi razvijena (sa izuzetkom JAR koji je prakticno kolonija), a da nas je sa druge strane Amerika bombardovala iz istih razloga zbog kojih danas bombarduje njega, u nasem slucaju to su bila rudna bogatsva, u njegovom je to nafta.
Amerikanci znaju da bi Gadafi pobedio na demokratskim izborima i da zato nemaju sanse da ga tako sruse pa zato zele da ga bombarduju i da posredstvom sile izdvoje istocni deo gde se i nalaze najvece zalihe nafte, a njega da ostave u zapadnom bez nafte i sa unistenom infrastrukturom kako bi se narod protiv njega okrenuo i na kraju okrivio njega za agresiju zapadne koalicije.
Gadafi mozda nije idealan, ali svakako da je bolji od islamskih fundamentalista ili prozapadnih poloticara koji bi u zamenu za saku dolara pustili Amerikance da isisaju naftu.
Valja reci i da mnogi ljudi ne zude za slobodom vec samo za pravednim gospodarima.
Ali bar da se potrude kad sroce zasto napadaju, nego samo prepisuju. Kolonijalisti. Mada nista novo, kroz istoriju pesto primera, tipa, rimljani su napadali "vandale" kako bi im doneli civilizavciju, satro. Sad mi zao sto nemam brod pa da lepo odem na neku drugu planetu. Ili barem neko plovilo pa da budem pirat...
http://www.youtube.com/watch?v=mXwLxcSniGw
Elimination
Elimination
Elimination
Die!
why!
Walk Down!
Walk Down!
A whole race Genocide,
Taken away all of our pride,
A whole race Genocide,
Taken away, Watch Them all fall down.
Revolution, the only solution,
The armed response of an entire nation,
We've taken all your shit, now it's time for restitution.
Recognition, Restoration, Reparation,
Recognition, Restoration, Reparation,
Watch them all fall down.
The plan was mastered and called Genocide (Never want to see you around)
Took all the children and then we died, (Never want to see you around)
The few that remained were never found, (Never want to see you around)
All in a system of Down!
Down!
Down!
Down!
Walk Down!
Walk Down!
Watch them all fall down,
The plan was mastered and called Genocide (Never want to see you around)
Took all the children and then we died, (Never want to see you around)
The few that remained were never found, (Never want to see you around)
.
Hahaha, majke ti... Koji si bi biser. Kad je i kad bi Gadafi raspisao demokratske izbore? A što imaju šta da jedu, to je zbog nafte, to nema veze sa Gadafijem. On je samo mali korumpirani diktator, koga napada nafte gladan američki imperijalizam. Ne osećam žaljenje prema njemu. Žao mi samo tog naroda koji će da najebe.
Ispravna rečenica, samo pogrešio si jednu reč. Umesto LJUDI trebalo je da napišeš ROBOVI. I sve bi se uklopilo.
УБИЛИ СУ ГАДАФИЈЕВОГ СИНА!!! ЗЛИКОВЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
Pa jeste original se odnosi i na robove, ali kada se malo bolje razmisli cak se i vise odnosi na slobodne ljude, jer rob je rob pa bio mu gospodar Gadafi ili Gandi, ali ljudi sami po sebi samo zele hleba i igara(u danasnje vreme to su rijalitiji, rakija i pecenje), a to ko vlada ih bas briga dokle god je njima lepo.
Kazes ne bi za Gadafija glasali, pa dobro reci mi za koga bi?
Fejz da li ti to ozbiljno ....?
http://www.facebook.com/pages/Support-for-Muammar-al-Gaddafi-from-the-people-of-Serbia/143360419060495
grupa na fejsu i dzankijevi komentari.
"Britanci spremaju u.b.i.s.t.v.o Gadafija" p.s. Zločincima je zločin primeren. New Age, ta sotonistička sekta, svoje kr.vavo orgijanje ovim Svetom evo otvoreno nastavlja... Posle nas, posle Srbije, Iraka, Avganistana, sad su "široke ruke" prema Libiji. U.b.i.ć.e joj Predsednika i hiljade građana, za "njihovo dobro". p.s. Sadašnja Kvislinška uprava Srbije, na čelu sa služinčetom, "Lepim" lakejom, postaje, za sada tihi, saučesnik ovog opšteg pira zla.
oce neko ovo da mi prevede na tradišnl srpski?
тко ми рече ћале јутрос, мислим да је истина... јбга... провери пошто мене мрзи ако те баш интересује
Rat nikad nije dobro doneo. Sto neko rece gore, zao mi tih ljudi tamo. Jebe se Gadafiju, nece on da gine.
A mi ni vojske nemamo, ni avion ispravan, da pošaljemo do Libije. Kako tenk da odvezeš do Libije? Ne može, Šengen važi samo po Evropi.
Nemam pojma. Taj lik već 30 godina vlada tamo, organizovana politička opozicija i nije bila dozvoljena, pa sve do ovog za njih niko i nije čuo. Nego smešno je pomisliti da bi Gadafi održao slobodne demokratske izbore.
Smesno je sto ti toliko mrzis coveka koji zivi u satoru dok u isto vreme bez ikakvih pozajmica i pomoci napravi http://en.wikipedia.org/wiki/Great_Manmade_River
http://www.youtube.com/watch?v=YYSUy4iKVxY&feature=player_embedded
Oće li iako oboriti nešto?