UN odobrile intervenciju u Libiji

1. sad ozbiljno. Koliko obaraju?

2. Odobrili su zabranu leta, sad se tek dogovaraju ko će kad da napadne.

3. Mislis prvog? :D

Vidim , zabagovao mi je mozak ,hteo sam da napišem prvog al sam se izjebao...

4. Što se tiče naših firmi i poslova vezanih za Libiju ( normalno Gadafijevu ) setih se članka
    http://glassrbije.org/index.php?option=com_content&task=view&id=78212&Itemid=111
    "Na pragu je i potpisivanje ugovora vrednog 500 miliona dolara za izgradnju vojne bolnice u Libiji"
    E sad jedino što će postići svrgavanjem je jedan haos, kao što vlada u Iraku posle Sadama i još gore. Normalno porediti Gadafija i Sadama je kao porediti anđela i đavola, pogotovo sa ekonomske strane gledano.

"У Либији постоји око 140 племена, од којих је 30 великих и утицајних, a њихови односи одвајкада одређују судбину државе. Улога им је веома слична оној која је донедавно постојала, или је и даље има, у нама блиској Црној Гори или међу Албанцима. Њихову улогу је добро схватио и Гадафи, који је своју преко четири деценије дугу власт обезбеђивао тако што је правио веште аранжмане са појединим племенским вођама, искориштавао их једне против других или их подмићивањем привлачио на своју страну."

I ti pobunjenici kako ih nazivaju se nalaze isključivo u određenim plemenima, znači tu nema govora o demokratiji, kad poglavica odlučuje. Može samo da se dogodi da ga zameni novi diktator ili da se Libija poput Jugoslavije raspadne na niz totalno beznačajnih i jadnih državica.

5. Подршка Гадафију!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111

6. Gadafi naš dobar drugar... kada njega vidim pomsilim na lake droge i otadžbinu!

NE DIRAJ MI TOOOOOOOO

7. Podrška bratu, prijatelju, svetskoj legendi i borcu protiv hegemonije.
    Pozivam sve ljude zdravog razuma u Srbiji da nikad ne zaboravimo ovo:
    http://www.nezavisne.com/novosti/svijet/Blamaza-u-Libiji-Gadafi-Pacolija-natjerao-da-plese-pa-ga-nazvao-pudlicom-81039.html

8. AU Ming jebem mu život! KAkva legenda...

9. A Šutanovac hoće da mu uskrati vojnu pomoć... Eto kakvog mi imamo ministra odbrane! Pa za Gadafija se definitivno vredi boriti do poslednje kapi krvi. Živela Libija! Živeo predsednik Gadafi! Dole Šutanovac, dole Tadić, dole proevropski izdajnici, dole UN, dole sve evroameričke institucije u koje hoće da uđe sadašnji režim! Sve je to Satanina tvorevina i treba se boriti protiv toga po cenu sopstvenog života! Bolje rat nego NATO pakt, bolje grob nego evroamerički rob!

10. ŽIVELA LIBIJA! ŽIVEO GADAFI! ŽIVELA SRBIJA!

11. Ja podrzavam gosn Gadafija....Nece covek da se sagne,tako treba.Ako ce da mre,onda ce da pobije govna...Ko su oni da se mesaju!? MRS!

12. TAKO JE DO POSLEDNJEG ŽIVOTA DO SLOBODE

ŠTA BI SA NAŠIM NARODOM, KOJI JE JEBENOM HITLERU REKO NE I OSTAO SLOBODAN

SADA OPET PUŠIMO KURAC OD TIH PROHITLERA

GADAFIJA ZA PRECEDNIKA

13. Libija ima svoje JA! šteta što Srbija ima to samo u nazivu...

14. GADAFIJA ZA PRECEDNIKA

Marijan Risticevic da mu bude desna ruka! :P

15. lololololool MARIJAN JEBE

16. Samo da skinemo ove dukatlije sa vlasti, dovedemo prave ljude na vlast, pridružimo se Gadafijevim snagama i nastavimo tamo gde smo stali 10.6.1999. godine - odbrani svoje zemlje i borbi protiv demokratije. Da se nijedan Srbin ne pokori stranom vladaru! Do pobede! Živela Srbija, živela Libija, živela sloboda!!!

17. DA SE USPOSTAVI NOVI REŽIM

DA SE ŠEŠELJ VRATI IZ HAGA I DA POČNE MED I MLEKO DA TEČE

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.