Prijava

Tu se i pokazuje ko je kakav narod , jer ti čak i kada nemaš , a želiš da pomogneš , za njih si čovek sa dobrim srcem(dušom).
Oni su nama pomagali pre , a sada kada ih je i ovo zadesilo , i dalje nas pomažu!Treba makar pokušati nekako se odužiti prijatelju u nevolji.

To sto si ti izneo je ocigledna posledica medijske propagande.Da li ti stvarno mislis da Japance boli kurac za nas? Da li ti mislis da oni nemaju vece probleme od pomaganja Srbiji? Da li ti znas koliko je ljudi 90ih ostalo bez posla? Da li ti znas koliko je njih gladovalo? Da li ti znas koliko se njih izvuklo iz te krize,SAMI ! bez pomoci tamo nekog Japana,gde su tad japanci bili?E su nas branili od Amera,jesu,JESU KURAC! eto toliko od mene.

Aj bre ne tupite kurac, ko želi da pomogne nek pomogne, ko ne želi, dovoljno je da ne sabotira i rešena stvar. Svako ima pravo da upravlja svojim novcem kako želi. Niko nema pravo da nekom nameće gde svoj novac da potroši. I ovo nema nikakve veze sa bombardovanjem, Kosovom, autobusima i raznim pičkama materinama. Ako nekom želiš da pomogneš, pomažeš mu zato što je ljudsko biće a ne zbog političkih odluka njegove vlade, gradske skupštine ili predsedništva kućnog saveta.

SAMI ! bez pomoci tamo nekog Japana,gde su tad japanci bili?E su nas branili od Amera,jesu,JESU KURAC!

Pa niko od nas ne očekuje da izginemo za njih, samo da otkucamo makar jedan sms ako smo voljni, ako ne nikom ništa. A i nije da nismo dobili gomilu donacija od njih.

Aj bre ne tupite kurac, ko želi da pomogne nek pomogne, ko ne želi, dovoljno je da ne sabotira i rešena stvar.

Све време покушавам овако да се одразим. :)

1.Pomozite vi Srbiji prvo,snaci ce se japanci i bez vasih 50 dinara.

2.Poredjenje Japanskih donacija (Drzava koja je na trećem mestu na svetu po bruto nacionalnom dohotku) i nasih donacija(drzava koja je na toj listi verovatno negde iza tadzikistana) apsolutno nema smisla

3.@Blackhole donekle si u pravu, a od nekle nisi(lolololo) ja sam ciljao na nas mentalitet a ne gde ce ko da trosi novac,Srbija se nece promeniti,zato i propadamo ali ja je i dalje volim jer smo nenadjebiv narod,i kolko god nam retardiran mentalitet bio jedinstven je u svetu.
a vi uzmite ultra-giga-mega neprobojne skafandere i pravac u fukushimu.uzdravlje

japan GDP $5.391 trillion (2010 est.) (2010) (nominal; 3rd)

ej! ja ovu cifru ne umem ni da izgovorim! što kaže bleki - ok, ko hoće nek šalje pare. ovo što je skupiština beograda izdvojila 200 iljada evra, to je SIMBOLIČNO, paz da im to ne pomogne! možemo da im pošaljemo hranu, žitarice, toga imamo, neku odeću, ćebad, gajgerove brojače i tako to, ono što im je u ovom trenutku potrebno, pare njima nisu potrebne! da miškoviću izgori kuća sa svime u njoj, ne bih mu dala kintu, dala bih mu tanjir supe. ali, NEĆU DA MI BILO KO NAMEĆE OBAVEZU DA IM ŠALJEM PARE BRE!

Zamolio bih članove koji ne žele da pošalju SMS, da svoju ogorčenost manifestuju na drugim temama. Istina, i mi smo u govnima do guše, ali smo sami krivi zbog toga. Takav smo narod i ko god da dođe na vlast, isto će biti. Oni su svi za jednog, jedan za sve. Mi smo: sam protiv svih, svi jednog na lomaču.

ko je ogorčen? ja nisam ogorčena. uostalom, ovo je tema gde svako može da iznese svoje mišljenje. da kaže da li je ZA ili PROTIV. ili ne smemo da iskažemo svoje mišljenje? pu, bem ti demokratiju! :)

njima u ovom trenutku treba 50 biliona litara vode da ohladi one reaktore...sve ostalo mogu sami jer su najdisciplinovanija i najorganizovanija nacija.

E bre, lemaja, stvarno si kineskinja. :)

ovo je tema gde svako može da iznese svoje mišljenje. da kaže da li je ZA ili PROTIV

U tome zapravo i jeste problem, ova tema je trebalo da bude obaveštenje a ne tema za diskusiju.

Ali mi smo u stanju i da vest o ratu u Ugandi okrenemo na priču o tome kako je Srbija kurac.

Lemaja se zajebaja:)

njima u ovom trenutku treba 50 biliona litara vode da ohladi one reaktore...sve ostalo mogu sami jer su najdisciplinovanija i najorganizovanija nacija.

I meni u ovom trenutku treba isto vode doladim jetru i te zajebancije... To je zbog toga što uopšte nisam disciplinovan i organizovan pa sam zaboravio da metnem flašu pored kreveta noćas.

Šaljem Japancima 50 dinadži da ne kažu posle kako je Frenki cava... Pošaljite i vi, nećete se uopšte bolje osećati...ali jebeš 50 dindži. Nemoš ni leblebije kupiti.

Ali mi smo u stanju i da vest o ratu u Ugandi okrenemo na priču o tome kako je Srbija kurac.

potpis

Ali mi smo u stanju i da vest o ratu u Ugandi okrenemo na priču o tome kako je Srbija kurac.

nego...ja sad procitah na necijem profilu na fejsu da nece da pomogne Japanu, jer su oni dobili sta su zasluzili zbog priznavanja kosova...

ogranicenost uvek iznova uspe da dotakne novo dno.

nego...ja sad procitah na necijem profilu na fejsu da nece da pomogne Japanu, jer su oni dobili sta su zasluzili zbog priznavanja kosova...

e pa ovo je sad baš preterivanje... ali kad pogledaš - bio im tadić, i čim su otišli - kataklizma! neće nas više nikad pustiti u zemlju! :P

Не знам да ли је неко пратио, али мало пре него што им се десила та катастрофа Јапанци су нам послали неких 250 милиона евра (не држите ме за реч, нисам сигуран да ли је то тачна цифра). Кад им се све то издешавало, рекли су да те паре задржимо, јер су нам они те паре обећали, а њихова обећања нису безвезе. А наши кукају за 50 јебених динара. Послао сам 4 смс-а до сад и идем да уплатим кредит и да пошаљем још.

Pablo, to je kredit, a ne pomoć.
A, i ja sam uplatio SMS, i gdje su izvještaji Telekoma i ostalih muljatora? Pu! Bem im mater. Šta ne objavljuju na Dnevniku 2, i dalje pozivaju narod na solidarnost?
Poserem se na ovakvu nesposobnu državu, sa sve javnom kućom zvanom RTS.
Nemoj/te me krivo shvatiti, ali ja više nikom ništa.

Pablo, to je kredit, a ne pomoć.

Па и да је на камату, нађи неке друге који би нам то дали?