Heksbol Rekreativci Vukajlije

1. eno linka par postova ranije...
    Caro ajde da otvorim ja temu o krokodilima, zasto ih nema u Bosni? i jos jednu o Verbatimu i jednu o ESL-u i jednu o Kambodzi... sve imau svrhu a to je samo po sebi dovoljno!

2. Madafaka,

brate koji ti đavo! Očito je da se kurčite na pišljivom haksu i sada idete do te mere da vam smeta što likovi oće da se oragnizuju i da igraju za sebe.

3. madafaka sit, što se mene tiče, ako ta tema sa linka koji si poslao iznad može da funkcioniše kao što je ova tema zamišljena, nemam nikakvih problema da se dalje kreiranje soba nastavi tamo. opet, te je samo stvar tehničke prirode. svejedno potpuno. kako god da se dogovrite je ok, samo mi deluje suludo bilo kakvo dogovaranje, zar nije čitava ideja da pstoji link ka sobi i to je to?

ona tema ima 78strana i možda bi mogla da se zaključa zbog pretrpanosti, ako ti smeta što postoje dve.

ako se štrecaš da će ovo da preraste u nekakav savez i pandan vašem postojećem savezu, grešiš. ako hbsv želi da se okuša protiv ostatka sajta, mogu se i takvi mečevi organizovati, ali za sada se samo igra hax. ako si ubeđen u kvalitet heksbol saveza vukajlije, ne vidim kako te ovo ugrožava...

4. Madafaka spemuješ temu rekreativaca. Ovo nema veze sa pro temom, tamo se bavite organizacijom, utakmicama, ovde opušteno igramo bez cimanja i tenzije. Dobrodošli su i oni koji nikad nisu igrali.

5. Morate da napravite neki veciti derbi

6. Zezatrole ispemovao si ti one 2 heks teme prema tome tisina, Surovi nisam ni mislio bukvalno na dogovore, mislio sam na to ostavljanje linkova kako je i radilo na pocetku...
    nece ovo prerasti u pandan savez ne plasim se, ali tako ste krenuli sa nazivom HBSV anti-masoni...
    AKO ZELITE ZAKLJUCAJTE ONU TEMU, A OVDE NASTAVITE SA OSTAVLJANJEM LINKOVA ZA SOBE, ALI POSTO SE NE BAVITE PROFI TEMAMA NITI REPREZENTACIJOM KAKO RECE ZEZATOR, NEMOJTE JE NI POMINJATI OVDE I GOTOVA STVAR!
    EDIT Rici nema derbija, ovo je tema za razonodu, nije nikakva organizacija... niti tim...

7. Ako se bude osnivala ''heksbol ekipa sa druge strane grada'', javljam se da je predvodim, lično! Got the balls, got the strong net. A baš mi se tera inat kada se neko arijeviše.

8. Kako bih ja voleo da znam da igram tu magičnu igru oko koje se digla tolika prašina... ali, avaj..

9. Фасцинира ме чињеница да ми Срби и у овакво баналним стварима као што је палијање Хексбола мора да се поделимо у 256 фракција и гложимо међусобно.

Potpis.

Зезаторе , бориш се против ветрењача.....

Potpis.

Kako bih ja voleo da znam da igram tu magičnu igru oko koje se digla tolika prašina... ali, avaj..

Imaš dva jebena kružića, dva gola i loptu. Krećeš se na strelice i šutiraš na x. Nije nuklearna fizika jbt...

I zezatore stvarno si nemoguć... Nije mi jasno čemu deljenje, čemu ovo ? Glupost čista... Ja sam ''smrtnik'' i ''bogovi'' me nikada nisu povredili !

10. REKREATIVCI SI DO JAJA

11. Sada sam igrao sa likvoima totalno su kul!

12. Ma fora je do same igre, što niko ne konta izgleda.

13. OVO IMA DA PRERASTE U ORGANIZACIJU koliko je KUL

14. Dule koliko si igrača stavio kad je soba jebeno puna?

15. Zezatore, šifre se ne bi menjale da nisi trolovao i ulazio kao StefanKostić i Pekky :)

16. A da se sifra vrati i da bude vuka , da se ova tema zakljuca i da svi igramo i zabavljamo se u miru i slozi a ?

17. Imaš dva jebena kružića, dva gola i loptu. Krećeš se na strelice i šutiraš na x. Nije nuklearna fizika jbt...

Bonde, zajebavao sam se, samo ti ne vide ironiju u postu.
    Digla se frka ko u boj da treba da se ide.

"Oooo kako ćemo u boj nenavareni?...."

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.