Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
znam lika sto je 7 dana ziveo jeduci samo kruske i orase (nije dijeta u pitanju, nesrecne okolnosti jesu)
znam lika koji je imao na avataru svoja dlakava muda u gro planu na ana.rs
Blitz taj lik je trebao da uzme da zatrazi pomoc od nekog rodjaka pa i od devojke i bez borbe nema uspeha, sta su oni kao mnogo bolji ljudi paz da ne.Labokv tog nekrofila pravac u ludnicu sto ga malopre pominjes.Priplodni taj decko ima najboljeg tatu na svetu, koja kola vozi.
Labokv ljudi koji rade u mrtvacnice sami tesko da mogu budu cisti s mozak i vrlo verovatno taj nekrofil neki psihopata, i on je za u ludnicu kad je to radio sto je radio.Znam lika koji zivi tako sto mu devojka zaradjuje i hrani i njega i nju, al on ipak joj pomaze oko mnogih poslova, i cak mu je kupila i motor.
...убио мачку тако што ју је ставио у лонац кључале воде.
U jbt
И послије се данима хвалио тиме и збијао шале на рачун тога. Не знам да ли је психопатија у питању али дефинитивно има неку менталну фалинку.
Moj drug je zakopao mače u pesak pa mu kamenom stucao glavu.
Ima nešto kod dece da vole da ubijaju životinje.
Thilmo to je vec stvarno van svake pameti, a o ako jel bio opasan decko u skoli?Jel je imao on mozda i sklonosti da sam sebi nanosi rane ziletom na ruci mozda takodje?
...platio majstore i materijal da se uradi fasada na kući svog prvog komšije, jer mu se smučilo da gleda u raspale zidove svaki dan.
kod njega je bas jak taj opsesivno-kompulsivni nagon onda. ali razumijem ga.
hahah razumem coveka skroz
... мислио да су Гордон Ремзи и Арон Ремзи иста особа. Односно да се ради о јединки која је истовремено кувар и фудбалер
ja mislim da su lazar markovic i mira markovic jedna ista osoba.odnosno da se radi o jedinki koja istovremeno igra fudbal i zena je pokojnog sloba
Msm da si ili bukvalista ili pricao sa pacijentom iz neke institucije
ili pacijent iz neke institucije
ja mislim da su miško ražnatović i željko ražnatović jedna ista osoba. odnosno da se radi o jedinki koja je živa, koja je bila komandant dobrovoljačke garde, a sad je u košarkaškim menadžerskim vodama i stavlja dosta gela na kosu
Шта ако смо нас четворо једна иста особа. Односно да се ради о особи са поремећајем вишеструких личности
miško ražnatović arkan
...je plakao kaizenu da me se banuje i to pravdao kao "kaizen odgovara meni, a ne ja njemu"