Знам лика који је...

1. Оће Тома да опере своју срамоту која јасно указује да не зна да обрише говна са чмарног реона и да је на менталном развитку клинке од 7 година.

2. A čekaj reme i soya su zayedno?

3. o meni je ako izuzmes celu ljigavu pricu isao trac da uhodim sto je smesno i apsurdno, a ova koja nonstop na sva zvona prica o kurcevima nije tesko poverovati da se zaista i jebe sa svima koliko je opterecena kurcevima
    sta ima ja da perem traceve o sebi njom kad ona nikakve veze sa mnom nema

4. gde ti je zenska solidarnost

5. Uhođenje kao deca smo se igrali

6. mrzim zene koje su bolje od mene, ljubomorna sam na soju

7. *mrzim zene sa cistijim dupetom od mene

8. znaci i ti si je jebao pa znas kakvo joj je dupe

9. Ne nego je teorijski nemoguce imati prljavije dupe od govnavog, plus poznajem Remea dovoljno da znam da nije pacenik da bude sa prljavusom xexe

10. dobro pojebite se svi troje u vozicu, sta vam ja smetam

11. Ајде што је глупа ко буквина цјепаница, али стварно мораш бити из коријена одсјечен од сваког облика цивилизације да одњегујеш прстен гована око рча због не осјећања потребе за хигијеном. А и тај Томдрил није сасвим ментално стабилан чим је могао да трти такву појаву.

12. buljomire napisao si sezdeset permutacija na tu temu jasno mi je da si apsolvirao na temu dupeta, jos impresivnije od hercegovci srbi spike

13. Čija Bulja priča o bulji jahaha

14. ех кад се само сјетим времена кад су ангели ходили форумом а сад само неке шљункаре ко задњи изађе нек опере буљу

15. "Zarobljen na Vukajliji već 2h. _"

Nikola Trajković | 14. Mart 2011.

16. Ne bih menjao Tomu musavog rča za hiljadu precenjenih Kristina, kvaziduhovitih Mylyca i sl.

Jedino Doppia... ona treba da vodi vremensku prognozu negde

17. haha kakva baba naglabaca.

sjetih se prosle sedmice kad sam sa kolegom sa vukajlije pio kafu da na zajednickom profilu mentol je bio jedan nenadov pvt iz 2012 gdje sa autorom, ne znam ko je tad bio ulogovan na taj profil, dogovara uzajamno plusiranje.
    i tebe nenade niko ne proziva, svi samo tebi i drugima pokazuju ko si i sta si. a to sto te stalno oslovljavam sa nenad nije isto nikakvo vrijedjanje, nego samo podsjetnik ko si ti zapravo - jedan niko. najdeblja stavka u nekom CV bi ti bila kruna koju si dobio od kosmopolite na sajtu vukajlija. zapitaj se.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.