Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Prestanite da optužujete Kosmopolitu da je okrunila Bohora.
https://postimg.cc/7f1q2qNK
ko je ovo printu
Šta si ti otkrio ja sam to radio javno gahah
To što ti znaš kako se ja zovem ko sam i šta sam a ja ne znam apsolutno ništa o tebi dosta govori baš.
Agilni šta ti tačno hoćeš?
Ne mogu puno da ti objašnjavam ali ste ti i Nata bilo baš dosta gori a ti veće govno i od mene čak plus si bio i jajara a Nata volela da se jebe s dečacima pa se pročulo i vladavina vam baš dosta kratko trajala. Eto ukratko.
Mažete vi moj kurac ustima prijatelju
Bohor osudjen na ogovaranje zena sa kojima nikad nista imao nije. Dok ih drugi jebu, Bohor se naguzio na tarabu i kevce. Ja dugo tuzniju i infantilniju pricu nisam cula.
Šta si ti otkrio ja sam to radio javno gahah
To što ti znaš kako se ja zovem ko sam i šta sam a ja ne znam apsolutno ništa o tebi dosta govori baš.
Vidiš da znaš.
LOL
I ajde nemoj da lažeš da ne znaš ništa, bukvalno si preaktivan na sajtu bio kada je i Agilni bio, plus i ti i on imate pun kurac vukajlijaša na fbu, a imali ste još više. Sa svojim tračarskim potencijalom, i generalno pojavom, ne da znaš dosta o njenu, nego si pun kurac, smislio i nakalemio.
pa nikad ne možeš jer nema šta da se objašnjava, samo pokušavaš da kreiraš iluziju da ima.
I da, pitam opet, što Ps ne priča sa tobom?
Opet on ko se s kim jebao... nikad nećeš postati gospodin, samoproklamovani gospodine.
Evo ti još jedan tvoj citat, namerno otrgnut iz konteksta.
Tebi smo čoveče, tj. ja lično, a još par osoba je bilo deo ideje i priče, pustili nešto u poverenju u PVT, samo da bismo iz zabave videli koliko vremena treba da se to pročuje po forumu.
I tebi drage osobe su to prepoznale pa te koristile kao najobičniju alatkicu za širenje "istine" :)
https://postimg.cc/3dMnqvvx
Možeš napisati šta god poželiš sad, nema težinu ništa što napišeš, znaš to i sam, ali ako ćeš se bolje osećati, samo izvoli. Ja sam samo došao da vidim kako se držiš kada te ljudi suočavaju sa istinom, ili ćeš opet da se vadiš sa "hahaha, pa ja sam to radio javno, ja gospodin".
Pa nije radio javno, glupak meni preko FBa olajavao Soju. Nije znao da se znamo. Tako da i to laže.
NEMOGUĆE!
https://postimg.cc/3dMnqvvx
Kako se zove film o Bohoru, malom dečaku u patika-cipelama kom je san da radi kao paparaco za lokalne tabloide?
Lajanje na zvezde.
:seltik smajli:
hahahahah
Deste
To bi Bohore ti trebalo da znas.
i evo ga stoji pred nama ogoljen i go samo u svojim boksericama sa printom novcanice od 500 eura i niko ga nece pravo pljune u lice jer bi time samo saprao balegu sa njega.
prije je bio bio predmet podsmijeha, danas prezira. razmisli o karijeri ikonostasa. jos ako te stave blizu ispovedaonica moci ces slusati ljude pa to mozda i nekome prepricavati.
Ne Stižem da ispratim puno vas je.
Član komentatorske sekte priča o plusiranju
Džimijevo čvabalo o morali
A random ljubitelj kurčeva o poštenju
Razmisljšalja da više ne dolazim možda se i preselim.
Što ne priča Ps sa tobom?
Ajoj opet te neviteski grupno napadaju ljude koje si ti viteski i gospodski ogovarao po coskovima.
pisite sporije posto mora da slovka.