Знам лика који је...

1. Kako se zove film o Bohoru, malom dečaku u patika-cipelama kom je san da radi kao paparaco za lokalne tabloide?
    Lajanje na zvezde.

Reme IQ 200 o.o

2. ajde ostavite ga nije on govnar u prici nego kosmopolita, koja je cim se potegne neka rasprava iz straha pocinjala da prica NEKA NEKA ZNA BOH O TEBI DOSTA BOLJE ME NE NAPADAJ ISPRICACE BOH SVE STO SMO SAZNALI O TEBI

zena se bukvalno ponasala ko psihopata jbt da sa 50 godina ide i trazi neke informacije najnebitnije i onda da ih skladisti ko zna gde da bi u slucaju da je za dve tri godine napadnes mogla da koristi to....jbt koji bolesnik treba da budes....a i pokazuje samo kolko je preplasena....i bukvalno je u svaku svadju ona uvlacila bohora sa time da da neka neka videces kad boh vidi da me napadas sta ce ti se desiti

3. Pezose, nije Boh maloumni daunovac da ne skonta sta radi. Iz kog razloga je godinu dana proganjao soju po forumu. I onda nakon svega uzeo meni na FBu da je olajava i prica kako se jebala sa ovim i onim? Kosmoolita nije tu imala interesa, ona je trac pustila zato sto se zakacila sa lukcem, soja jekoleteralna steta tu bila. A Bohor se nakacio da je maltretira jer mu porastu mladenovacka mudasca kada proziva nekoga.

Onda je skontao da se soja i ja znamo pa je poceo sa bednim vađenjem i glumljenjem gospodina. I kao ignorisaću soju, al se onda na provirona nakacio jer zna da prov i ja ril lajf prijatelji fazon. Sve u svemu, decko glumio alfu, prozivao, kada je skontao da moze da uđe u sukob sa nekim kao glumi dobronamernog gospodina, ali da bi zadrzao alfa prizvuk krene da napada drugu osobu s kojom je ta osoba dobra, jer valjda u svojoj glavi salje porule "ako me pitas da te pustim, pusticu te, ali cu ti pokazati da sam ja glavni", a u stvari je samo beda.

Oboje su podjednaka beda.

4. Svi imamo neka osećanja ovde, vidim?

Hajdemo malo o svojim osećanjima, hm?

Ja sam Đorđe, i moja osećanja su povređena.

5. Kada povredite osećanja nađite nekoga da ih previje jednim toplim zagrljajem.

Mogu li da ti previjem osećanja Zape?

6. bohor je mozda alfa ali romeo.

7. Ja Bohora nikada nisam ozbiljno shvatao na sajtu, želim da verujem da su većina njegovih izjava sprdnja...ali ovaj trač fijasko i forsiranje priče sa krunama...bolje ćuti, tebra, sramota je. Pa čak i na Vukajlija.com.

8. ову љагу може да опере само ако освоји турнир у шаху

9. iako ove prozivke i slične stvarčice održavaju sajt u životu mesecima unazad, realno smorili ste. Upali u vrzino kolo i mi neutralni i poluneutralni s vama.
    Raspravite to već jednom oči u oči ako se može, ako ne, brate mili dogovorite jebenu ferku nešto šta god, pobijte se ko ljudi. Majke mi ja bih tako, op, prozivaš me, smaraš me ovde, uhodiš šta već, ae dođi će se bijemo što da ne iako obojica imamo oko 3 banke koliko već, šorka jedna lepa opaaa idemooo, molim lepo.
    Ovde samo režite, ničija reč ne pogađa nikog onako kako treba, frljate se ćorcima bukvalno, terate istu priču i skačete jedan drugom po kurcu a nama po ganglijama.
    Hvala što se raspravili ko je šta ovde ko je koga jebo ko širi tračeve ko izbacuje sliku kurca ko moli za odabrane, ne morate to da ponavljate konstantno, i vrapci već sve znaju

10. Opet, ne tiče me se direktno vaša situacija, dobro je znati neke stvari odavde čisto za ubuduće, ali rešite to već jednom.

11. Da se nadjemo na Trosarini, a?! xD

12. Da se nadjemo na Trosarini, a?! xD

šteta što Trošarina nikada nije zaživela stvarno iako je imala odličan potencijal za tako nešto i dovoljno sasvim dovoljno potencijalnih učesnika xd

13. sto na vukajliji uvek kad krene neka svadja i rasprava obavezno mora neko da dodje i da kaze aj nemojte se svadjati daj svi lepo da se druzimo da bude konstruktivno ucestvovanje na forumu bez vredjanja

14. pa za forum nema nista konstruktivnije nego rasprava. nema se ovdje sta spemovati na sajtu ko prije, spem je trenutno naproduktivniji dio sajta.

15. aj nemojte se svadjati daj svi lepo da se druzimo da bude konstruktivno ucestvovanje na forumu bez vredjanja

jebemu mater pez, gde si ti to video da sam napisao to što kažeš? Pozvao sam ih da se lepo pobiju ko ljudi ako već ne može drukačije, nikakve ptičice i leptiriće na procvaloj livadi nisam pomenuo.
    Jednostavno posle gotovo svakog bohorovog posta bilo gde na forumu odmah kreću dalje prozivke upućenje njemu, mislio sam da to polako jenjava ali ipak ne jbg. Čak je i fimozni maestrov kurac kraće trajao od ovoga. Mene iskreno to smara jer se opet vrti jedna te ista priča između uobičajenih aktera, ne znam za tebe, možda voliš iznova sve to prostudiraš i iščitaš. Ako voliš ponavljanja, onda ok, jbg, šta drugo da kažem.
    Dok se ne oglasi kosmopolita, ovo ničemu neće da vodi. Osim ako se ne pobiju u međuvremenu xd

16. Pazi, za ono što su radili ih treba konst polivati govnima, da se upozori svako ko ikada prismrdi ovom sajtu na to ko su njih dvoje i čime se bave. Jbg, ti si ovde pa vidiš to. A i uvek se neka nova osoba priključi i kaže svoje iskustvo.

Sada Agilni, pre Marko i tako dalje.

17. Svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujete. Kad napravite baš konačan spisak možete da stanete u red kurca da mi se napušite jer ste obična govna.
    Tako i vi mislite o meni što je takođe ok.
    Manijače meni npr nije dosadno šta više ok sam s ovim, ja reč oni reč. Ujutru i popodne ko da udjem novine da čitam.
    E sad tebe se ne tiče nisi ni upucen pa te kurčina boli baš za slušaj Reme moralni gmizava kao i masi ljudi ovde koji nemaju veze sa ovim a mi smo ovo pretvorili u privatni forum

18. ako moze malo objasnjenje

kad neki random vukajlijas sa usudom da se rodi sa visuljkom medju nogama (u daljem tekstu musko) kaze ovde da je spavao dvocifren ili trocifren broj zenskadije, tesko da mu bilo ko poveruje, stavise

elem kad neka pisuljica u zelji verovatno da se dodvori nekoj spici i ispadne mangup kaze da je spavala tocifren broj frajera, to se odma uzima zdravo za gotovo i kao istina bez pogovora

ne znam zasto je to tako, ako moze objasnjenje

19. Зато што је лако бити курва, тешко је бити јебач. Да би био јебач мораш да имаш одређене квалитете, или да изгледаш врх, или да имаш пара, или да имаш јако добру причу, или све то у комбинацији итд. што је сумњиво да било ко овде има. С друге стране, да би био курва довољно је само да постојиш и да си женско. Зато није тешко ни поверовати да се жена јебала и са 5000 њих ако каже да јесте, јер то може свака, курвање је свакој увек доступно, не мора да има апсолутно никакве квалитете за то.