Знам лика који је...

1. chipss
    Znam likove koji smo na času izneli klupu kad nam je profesorka na njenom prvom času sa nama(u našem 2 razredu) rekla treća klupa napolje...

Нисам ни сумњ'о...

2. ахахахаххаахха

Знам лика који је контролору који му је рекао карта одговорио са бојлер, а онда контролор каже шта бојлер а овај њему шта карта! ЗНАМ ГА МАЈКЕ МИ!

3. Знам лика (себе) који је са још 12 цигана растерао руљу од 30 и кусур гробарских мишева из Земуна. Мада, сви су мишеви, не само из Земуна.

4. Знам лика коме је на рубу испод главића остало гованце након што је анално задовољио неку девојчицу.

5. Знам лика који је добијо Астон Вилин дукс из Амстердама мислим, и који ћу ја да украдем лололо

6. Знам лика који је контролору који му је рекао карта одговорио са бојлер, а онда контролор каже шта бојлер а овај њему шта карта! ЗНАМ ГА МАЈКЕ МИ!

Знам ја једног што му је кондуктер рек'о
    ''Карта''
    А овај ''What?''
    А овај њему ''Ticket''
    А овај њему ''Шта?!?''

ЗНАМ ГА БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

7. Знам лика који је добијо Астон Вилин дукс из Амстердама мислим, и који ћу ја да украдем лололо

Ја знам лика који је тај исти купио у Италији!

8. Е онда сам помешао :)

9. peki

Predložila nas je za ukor na sledećem veću ali karindža, razredna jebe!

10. Знам лика који је пушио другом лику. Иначе су геј обојица.

11. chipss

peki

Predložila nas je za ukor na sledećem veću ali karindža, razredna jebe!

Шта??

12. chipss

Ти и даље покушаваш некако да нас убедиш да је урбани мит који је прошао кроз сваку школу, нешто што си ти радио?
    Значи, ми смо сви слушали о теби?

13. Данкан Фергусон

У куац те јубим!

14. Значи, ми смо сви слушали о теби?

Па то је једино логично објашњење!

Чипсе ЛЕГЕНДО!

15. Знам лика који је на Маракану против Слована ушао са Џокером...
    Лик дошао и овај њему дај карту и овај извади Џокера, и овај га гледа и каже он не та карта, и овај као па Џокер мења сваку карту и ови на улазу се почели цепати и пустили га да уђе још га звали да иде после текме са њима на пиво...

16. Озб, Букс. Био на мору са њима. Кул ликови, јесу педери, ал имају мање розе ствари од мене, и мање су фемке лололо

17. brate, ja sam to uradio, a znam još cirka dvojicu koji su to uradili... buksno nisi duvao dovoljno u srednjoj

18. Chule37
    Знам лика који је на Маракану против Слована ушао са Џокером...
    Лик дошао и овај њему дај карту и овај извади Џокера, и овај га гледа и каже он не та карта, и овај као па Џокер мења сваку карту и ови на улазу се почели цепати и пустили га да уђе још га звали да иде после текме са њима на пиво...

И онда изнесу трећу клупу напоље?

19. ахахахахха само сам чеко да неко каже, ја нисам имао срца :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.