Знам лика који је...

1. Chule37
    Знам лика који је на Маракану против Слована ушао са Џокером...
    Лик дошао и овај њему дај карту и овај извади Џокера, и овај га гледа и каже он не та карта, и овај као па Џокер мења сваку карту и ови на улазу се почели цепати и пустили га да уђе још га звали да иде после текме са њима на пиво...

И онда изнесу трећу клупу напоље?

Хахахахахахахахахахахахахахахахахахах

2. И онда изнесу трећу клупу напоље?- Само ти зајебавај али то је истина, пробај па ћеш видети да ли је зајебанција...

3. Ја знам лика, који зна лика, који зна лика, који је бацио трећу клупу кроз прозор, зато што је наставник физичког геј, а бијо је испод прозора, испод ког су бацили клупу, тачно њему на главу.

4. brate, ja znam šta sam uradio... imali smo i snimak, samo ne znam kod koga je ali raspitaću se...

5. Знам лика који је на Маракану против Слована ушао са Џокером...
    Лик дошао и овај њему дај карту и овај извади Џокера, и овај га гледа и каже он не та карта, и овај као па Џокер мења сваку карту и ови на улазу се почели цепати и пустили га да уђе још га звали да иде после текме са њима на пиво...

AHAHHAHAHAHAH! tek sa videh ovo hhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

6. ali raspitaću se...

Ау, Пеки, Фејзе, Данки... Најебали смо..

7. Chule37
    И онда изнесу трећу клупу напоље?- Само ти зајебавај али то је истина, пробај па ћеш видети да ли је зајебанција...

Па ако ће да ме пусте да са картом за играње уђем на стадион и још ме после часте пиво, можда и пробам.

8. Знам лика који је најлуђем професору у школи, који иначе предаје физичко и стално носи одела, питао на првом часу "Шта ви предајте? Ликовно?" и овај му удари шамар и овај му врати и избаце га из школе, а професор и даље предаје...

9. Па ако ће да ме пусте да са картом за играње уђем на стадион и још ме после часте пиво, можда и пробам.- Фора пали сто посто...

10. Знам лика који је најлуђем професору у школи, који иначе предаје физичко и стално носи одела, питао на првом часу "Шта ви предајте? Ликовно?" и овај му удари шамар и овај му врати и избаце га из школе, а професор и даље предаје...

добро, у ово верујем, јер сам се и ја потукао са професором физичког у основној, али ме нису избацили. Он имао кључеве, и носио их око врата, на оном говнету што можеш да вртиш, као огрлица. А на огрлици, кључеви од свлачионице, кола, сале, кабинета, гајбе.. Једно 20ак кључева. И хтео да се зеза, да ми тим кључевима ошине поред главе а погодио ме посред.. И ту кренула хаварија.,.

11. e a jel sam vam pričao ono kad sam bio global moderator na bureku?

12. chipss
    e a jel sam vam pričao ono ka?d sam bio global moderator na bureku?

Koji trol od čoveka.

13. Ти из физичког су увек педери неки...

14. Пранче, јебеш то, кад пијемо пиво?

15. Jednom sam se peglao sa nekim likom što je trenirao MMA... a sitan biooo nikakav jebote...

I ništa, ja nabod on čorba, ja nabod on čorba, ja nabod on čorba,
    ja nabod on blok, on nabod ja čorba, on nabod ja blok.... i onda ga nabodem... Klasičan nabod špic brada... momak odma patos i kraj priče

16. ja nabod on čorba, ja nabod on čorba, ja nabod on čorba,
    ja nabod on blok, on nabod ja čorba, on nabod ja blok.... i onda ga nabodem... Klasičan nabod špic brada... momak odma patos i kraj priče

Хахахаха, имао сам и ја ово на телефону пре 7 година..

17. imali ste me na telefonima? o.O jel moguće da je neko snimio...

18. http://www.youtube.com/watch?v=Nu6zeX3Z-cU
    Ovo je uradio jedan lik koga poznaje moj ortak... Na snimku nije on... Taj lik igra za kadete reprezentacije Srbije u ragbiu... Ne taj na snimku...

19. Букснетина™
    Пранче, јебеш то, кад пијемо пиво?

O'š krajem nedelje?

20. ДЕЧКО АЈ ПАЛИ ПА ОВО НМИЈЕ ЈЕБЕНИ РАГБИ!