Знам лика који је...

1. Znam lika koji zna lika koji je na temu "Puna casa vode" pisao kap po kap, kap po kap... kap po kap-puna casa vode.
    I znam lika koji je isao na Maksimir da bije bracu Rvate. I znam da je umal izgino tamo.

2. Znam lika koji se tagirao po kolima.

3. Знам лика који је Птарши, а ишао је да демолира пекару када је проглашена независност Косова!

4. Znam lika koji je pokušo da demolira pekaru pa mu se kamen odbio o prozor.

5. Znam lika koji ide bos svuda.

6. Znam lika koji zna lika koji je na temu "Puna casa vode" pisao kap po kap, kap po kap... kap po kap-puna casa vode.

То је к'о она ''Знам лика који зна лика који је на писменом задатку, на тему храброст написао ''ОВО ЈЕ ХРАБРОСТ!!!'' и добио 5!

7. Znam lika koji je sakupio ekipu i otisao da bije Partizanove omladince koji su dosli na pripreme u Kosjeric. Problem je sto on i njegova ekipa su uzrasta 6-7. razred. I treba da ih biju. Dobio je pohvale od mene kad je dosao kuci, iako je majka htela da ga bije.

8. Znam lika koji je 4. razredu slomio lavabo na sred casa kad pitao uciteljicu da pije vodu.
    I znam lika koji je moje godiste(96) a nije gledao Lajanje na zvezde...

9. То је к'о она ''Знам лика који зна лика који је на писменом задатку, на тему храброст написао ''ОВО ЈЕ ХРАБРОСТ!!!'' и добио 5!

Ili ono - dobio 4 jer je zaboravio tačku na kraju rečenice.

10. То је к'о она ''Знам лика који зна лика који је на писменом задатку, на тему храброст написао ''ОВО ЈЕ ХРАБРОСТ!!!'' и добио 5!

Da to je onaj isti lik koji je to napisao i koji je izbacio zadnju klupu napolje.

11. Znam ribu koja oće da siše.

12. Знам лика (најбољи друг) који је у кафани седео са ликом из Јутуб клипа ''То није истина''

13. Znam lika koji zna likove koji su jednom njih petorica karali neku drolju u sumi. Do tamo je jednom pusila u kolima.

14. Tulumbac
    Znam ribu koja oće da siše.

Jel to u Cacku da organizujem nesto? :D

15. Ja znam lika koji je jednom mrtav janpi vozio mečku bez volana 180 na sat,dok mu je drugar na zadnjem sedištu spavao drugaricu.
    Isto tako znam lika koji,dok je čekao nekog u parku,načuo priču nekog para,kad je ženska rekla "neću ovde,padao je dud",on je prišao i rekao joj,"poližeš mi mud" i 'ladno odšetao.
    Isti taj tip je takođe,sa 12 godina ispovraćao bostan drugarici u otvoren ranac i počeo da se smeje.

16. ја знам лика који је једном јеб'о. у ствари, за мало јеб'о. у ствари, не знам га баш добро, само смо се упознали једном, али... ЕЈ!!2

17. Znam lika koji sam sebi pusi kurac,i znam devojku koja je druzila se sa Ralf Fajnsom kad je snimao onaj film kod nas,a taj Fajns opet zna onu malu Hermionu a prica se da ona gotivi u rc da ga prima...i tako...

18. Znam lika koji sam sebi pusi kurac

Како је то могуће? Једино ако има змијугу од пола метра.

19. Nema zmijugu ima 16 centima ,nije ni meni jasno,jednostavno se savije toliko i to je to.
    Nekad mu ispadnu kokice u krilo pa samo pokupi ustima,rekao sam mu da ide u neki gej cirkus.

20. Znam likove koji smo na času izneli klupu kad nam je profesorka na njenom prvom času sa nama(u našem 2 razredu) rekla treća klupa napolje...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.