Знам лика који је...

1. Ако игра рагби, није могао никако ово да уради. Ово је амерички фудбал.

2. O'š krajem nedelje?

Ајде, у петак почињем да користим годишњи, па ћемо да се договоримо! :)

3. Ајде да не офтопикујемо, вечерас је један добар другар прднуо врхунској риби у фацу (сочно) а да није ни знао да је она иза њега. Лепо сам се смејао неких 3-4 минута! Значи, знам га!

4. Ајде, у петак почињем да користим годишњи, па ћемо да се договоримо! :)

'Ajde, dogovoreno. :)

Ja znam lika koji je jeb'o likušu dok mu je ova šipovala...

5. Ово је амерички фудбал.- Зар то није исто што и рагби?

6. Оћу и ја пиво!!!

Ти бураз, знаш и сам да си добродошао. Јавља ти Буксна кад, где и колико. :)

7. PrankMaster

Пусти ми број мобилног у ПВТ.

8. Chule37
    Ово је амерички фудбал.- Зар то није исто што и рагби?

Да је исто не би се звао Амерички фудбал!

9. Znam lika koji je slomio ruku kad je pao sa trotineta.
    Isti taj lik je u ono vreme kada su stigli neki roze autobusi ovde jurio iste i gađao ih kamenjem i motkama. A zna ga i još par autora odavde lolo.

10. oću i ja na okupljanje brate...

11. Isti taj lik je u ono vreme kada su stigli neki roze autobusi ovde jurio iste i gađao ih kamenjem i motkama.- Ххаххаххахахахахахха Краљ...

12. Znam lika koji je popio 2 one siti votke...

13. вља ти Буксна кад, где и колико. :)

Важи торима!

14. mogli bi i da mrvimo nešto a ksno? ja sredim...

15. Ja znam lika koji zna kontrolistai silu i ubrzo ce biti u dzedajima.

16. оћу и ја да мрвим

17. Znam lika koga je ujela lasica na sred grada u 4 sata ujutru. :D

18. Znam lika koji je imao zanimljiv slučaj sa pandurima. Naime, bilo njih 3-4 u kolima, vraćali se sa svirke neke, svi duvali u kolima, on nije hteo zbog toga što vozi. Al ovi ostali ga njakali ajde ajde, i uzeo i ona par dima fino. Tek posle 10-ak minuta ih zaustave panduri, daju liku da duva u ono sranje, za alkohol (frka sa terminologijom duvanja lolo). I naravno, 0,00. Pandur ga gleda, konta da mu nije dobro, aj duvaj još jednom... Opet 0,00 I pandur ga pita: Pa dobro bre, šta si ti radio? A ovaj jadan, ni pet ni šest: Vario sam. A tek pandur njemu: A pa što nisi odmah rekao, vidim da su ti crvene oči... Kad stigneš kući naseci svež krompir i stavi na oči, da ti prođe, znam kako je kad variš nešto a ne staviš masku! Hahaha jebote...

19. Sherman
    Znam lika koji je imao zanimljiv slučaj sa pandurima. Naime, bilo njih 3-4 u kolima, vraćali se sa svirke neke, svi duvali u kolima, on nije hteo zbog toga što vozi. Al ovi ostali ga njakali ajde ajde, i uzeo i ona par dima fino. Tek posle 10-ak minuta ih zaustave panduri, daju liku da duva u ono sranje, za alkohol (frka sa terminologijom duvanja lolo). I naravno, 0,00. Pandur ga gleda, konta da mu nije dobro, aj duvaj još jednom... Opet 0,00 I pandur ga pita: Pa dobro bre, šta si ti radio? A ovaj jadan, ni pet ni šest: Vario sam. A tek pandur njemu: A pa što nisi odmah rekao, vidim da su ti crvene oči... Kad stigneš kući naseci svež krompir i stavi na oči, da ti prođe, znam kako je kad variš nešto a ne staviš masku! Hahaha jebote...

Ахахахахахаха, ако је истина добро је! :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.