Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ако игра рагби, није могао никако ово да уради. Ово је амерички фудбал.
Ајде, у петак почињем да користим годишњи, па ћемо да се договоримо! :)
Ајде да не офтопикујемо, вечерас је један добар другар прднуо врхунској риби у фацу (сочно) а да није ни знао да је она иза њега. Лепо сам се смејао неких 3-4 минута! Значи, знам га!
Оћу и ја пиво!!!
'Ajde, dogovoreno. :)
Ja znam lika koji je jeb'o likušu dok mu je ova šipovala...
Ово је амерички фудбал.- Зар то није исто што и рагби?
Ти бураз, знаш и сам да си добродошао. Јавља ти Буксна кад, где и колико. :)
Пусти ми број мобилног у ПВТ.
Ово је амерички фудбал.- Зар то није исто што и рагби?
Да је исто не би се звао Амерички фудбал!
Znam lika koji je slomio ruku kad je pao sa trotineta.
Isti taj lik je u ono vreme kada su stigli neki roze autobusi ovde jurio iste i gađao ih kamenjem i motkama. A zna ga i još par autora odavde lolo.
oću i ja na okupljanje brate...
Isti taj lik je u ono vreme kada su stigli neki roze autobusi ovde jurio iste i gađao ih kamenjem i motkama.- Ххаххаххахахахахахха Краљ...
Znam lika koji je popio 2 one siti votke...
Важи торима!
mogli bi i da mrvimo nešto a ksno? ja sredim...
Ja znam lika koji zna kontrolistai silu i ubrzo ce biti u dzedajima.
оћу и ја да мрвим
Znam lika koga je ujela lasica na sred grada u 4 sata ujutru. :D
Znam lika koji je imao zanimljiv slučaj sa pandurima. Naime, bilo njih 3-4 u kolima, vraćali se sa svirke neke, svi duvali u kolima, on nije hteo zbog toga što vozi. Al ovi ostali ga njakali ajde ajde, i uzeo i ona par dima fino. Tek posle 10-ak minuta ih zaustave panduri, daju liku da duva u ono sranje, za alkohol (frka sa terminologijom duvanja lolo). I naravno, 0,00. Pandur ga gleda, konta da mu nije dobro, aj duvaj još jednom... Opet 0,00 I pandur ga pita: Pa dobro bre, šta si ti radio? A ovaj jadan, ni pet ni šest: Vario sam. A tek pandur njemu: A pa što nisi odmah rekao, vidim da su ti crvene oči... Kad stigneš kući naseci svež krompir i stavi na oči, da ti prođe, znam kako je kad variš nešto a ne staviš masku! Hahaha jebote...
Znam lika koji je imao zanimljiv slučaj sa pandurima. Naime, bilo njih 3-4 u kolima, vraćali se sa svirke neke, svi duvali u kolima, on nije hteo zbog toga što vozi. Al ovi ostali ga njakali ajde ajde, i uzeo i ona par dima fino. Tek posle 10-ak minuta ih zaustave panduri, daju liku da duva u ono sranje, za alkohol (frka sa terminologijom duvanja lolo). I naravno, 0,00. Pandur ga gleda, konta da mu nije dobro, aj duvaj još jednom... Opet 0,00 I pandur ga pita: Pa dobro bre, šta si ti radio? A ovaj jadan, ni pet ni šest: Vario sam. A tek pandur njemu: A pa što nisi odmah rekao, vidim da su ti crvene oči... Kad stigneš kući naseci svež krompir i stavi na oči, da ti prođe, znam kako je kad variš nešto a ne staviš masku! Hahaha jebote...
Ахахахахахаха, ако је истина добро је! :)