Znam lika koji je usao u camac da bezi od 2 rotvajlera i sarplaninca ukupno teskih 200 kila. I tako je veslao minut-dva u mestu da bi skontao da je camac zavezan.
ne bi verovo nasta je to licalo kad nam je prepricavao. kaze ja skinem gace i naguzim se a ona mi kaze ajde mali, ajde sad kao kuca, taaako. vristanje od smeha
Znala sam lika kojem je metak ušao u desni obraz i stao u levoj slepočnici.
I preživeo. Doduše ostao bez oka. Čula sam da je par godina kasnije pijan proslavljao Novu godinu, opalio tromblonom u krošnju drveta, minica se odbija od grane, vrati nazad i ubije ga na mestu.
Ovo je za onu drugu temu, a? Glupe smrti ili tako nešto. Što ti je sudbina, sve je to od lošeg vina...
Svi mi znamo barem po 3 lika koji su uradili ovo ili ono, a da je to vrijedno divljenja ili smijenja, al sad se ne mogu setit nijednoga pa da je ne znam se sto.
Jeste istina, nije neki klinac niti se kurči :)
Znam lika koji je usao u camac da bezi od 2 rotvajlera i sarplaninca ukupno teskih 200 kila. I tako je veslao minut-dva u mestu da bi skontao da je camac zavezan.
...promenio pol! Ne pitajte kako sam ga upoznao... ;)
znam lika koji je pred nekoliko drugara matoroj kurvi trazio da mu olize cmar. i ova poslusa. pakao
hahahaha
ne bi verovo nasta je to licalo kad nam je prepricavao. kaze ja skinem gace i naguzim se a ona mi kaze ajde mali, ajde sad kao kuca, taaako. vristanje od smeha
Znam lika koji je '99. za vreme bombardovanja negde nabavio oklop od neekslodirale rakete i od toga napravio korito iz koga jedu svinje.
znam sve likove koji su osvojili bronzu na Svetskom Juniorskom prvenstvu u odbojci! UPRAVO!
Знам лика који је победио све ваше измишљене ликове. Обратите пажњу на видео.
http://www.liveleak.com/view?i=783_1206201875
A ja mislio sad će biti nešto frik, a pička se roknula pištoljem...Pih
Znala sam lika kojem je metak ušao u desni obraz i stao u levoj slepočnici.
I preživeo. Doduše ostao bez oka. Čula sam da je par godina kasnije pijan proslavljao Novu godinu, opalio tromblonom u krošnju drveta, minica se odbija od grane, vrati nazad i ubije ga na mestu.
Ovo je za onu drugu temu, a? Glupe smrti ili tako nešto. Što ti je sudbina, sve je to od lošeg vina...
Moj drug je, kad mu je dopizdilo sve, otiš'o u u garažu, naložio vatru i objesio se iznad nje.
Знам лика који је користио онај камион што скупља ђубре као превозно средство за одлазак кући.
Знам лика који је крљао жваку својој баби и ваћарио је за сису и нудио мом ортаку да је јебе. То јест знао сам га, оверио је од пајда око нове године.
Знам лика који је и даље ортак са ликом који му је силовао сестру.
Znam lika koji je... be. xD
Svi mi znamo barem po 3 lika koji su uradili ovo ili ono, a da je to vrijedno divljenja ili smijenja, al sad se ne mogu setit nijednoga pa da je ne znam se sto.
Znam lika koji je duvao čaj.
Znam lika koji je smrkao talk. Doduse, jesmo ga mi lozili da je to jeftina zamena za kokain, ali je u svojoj reziji smrkao.
EDIT: Da napomenem, to je sin jednog poznatog akademika.
Znam lika koji je smrkao limontus.
hahhaha koji kralj
Usled male modifikacije foruma ovo vise nije za podforum humor, vec za igre.