Знам лика који је...

1. Знам лика који је пио воду из реке и добио стомачну болест, једва су га спасли. Наш Електричар је пљунути он. Ишли смо у школу заједно.

Знам лика који је једном у школи пљунуо на клупу од гореоменутог (пошто су другари, живе у истој згради, је л' те), и тај испљувак је био светло плав. Прва година средње смо били, то је пре појаве телефона с камерицама, иначе би сликали то чудо.

Знам ликушу која је затруднела кад смо били шести разред, дакле са 12 година. Нисмо имали појма да је трудна, али смо правили форе на њен рачун, пошто је почела да носи неку дебелу јакну у октобру, није изашла из ње до пролећа. Онда је престала да долази у школу, па смо чули да је родила ћерку. Тако одједном. Ћале је био неки осмак. Што би се рекло, има ћерку која је данас зрела да се размножи. Другим речима, ова може да постане баба у дваеспетој.

Знам лика који ми је предавао ликовно и преда мном и мојим другаром ухватио нашу другарицу за дупе. Били смо осми разред. Касније је био отпуштен из школе и оптужен за педофилију, пошто је наводно вршио противприродни блуд с неком другом девојчицом у кабинету за ликовно, али се на крају испоставило да је то намештено било, па је после десет година добио пензију и одштету од не знам колико милиона динара зато што му нису исплаћиване плате. Има у новинама прича о томе, може на нету да се нађе.

2. Usled male modifikacije foruma ovo vise nije za podforum humor, vec za igre.

Znam lika koji je uzeo pare sa ikone i otišao na ćevape.
    Znam lika koji sa prangijom od preko 20 santima nije jebao do 23.
    Znam lika koji je iz kafane ukrao četku za wc, stavio pod jaknu i odnio kući.
    Znam likove koji su u stanu imali šank, ali su iz kafana drpili i šankovske stolice, alkohol , krigle, piksle i doveli konobaricu na mjesec i po dana.
    Znam lika koji pogodi prečku 10 puta za redom, ko iz pičke.
    Znam lika koji zna likove koji su izbacili profesora fizike kroz prozor učionice, sa drugog sprata. Profa je živ, ali ga učenici još hejtuju.
    Znam lika koji je šmrkao Tic Tac.
    Znam lika koji može da strpa čitavu šaku u usta.
    Znam lika koji je pao sa drugog sprata kuće dok je pušio cigar. Kad je pao, ukopao se u zemlju do koljena, ali je cigar još držao u ruci.

3. Znam lika koji je uzeo pare sa ikone i otišao na ćevape.

Znam lika koji može da strpa čitavu šaku u usta.

Ту двојицу и ја знам! :)

4. Znam lika koji je, zbog opklade, pješice nosio televizor(u boji) od svog stana do željezničke stanice i nazad.

5. ej, zajebo sam se za ovu temu, video sam neki post fbmanijaka pa odma u igre.
    izvin'te

6. Malo grozno...
    Ali, znam lika koji je pio pisacu i jeo svoja govna.

7. Један друг из средње изашо са часа лаб вежби из хемије да кења и пошто није имао папир прао дупе на лавабоу. И вратио се са помало усраним мантилом, ваљда имао пролив па прштало.

8. Znam lika koji je šmrkao Tic Tac.

Ја знам једног, с' којим сам гледао џекес како шмрчу бибер. И онда му предложио да се кладимо да не сме то исто да уради. Батица је за паклу вајсроја пошиб'о јебену крмачу (ја му цртао) бибера.. Крварио му нос 10 минута, а сузе су му текле сат времена.

И онда он, као, да ме зајебе, клади се са мном да не смем да урадим оно срање кад папир провучеш између прстију, да се исечеш. Ја мислио пичкин дим, али кад сам урадио... Боли мајку ти...

9. znam likušu kojoj je vuk odgrizao 2 prsta u zoološkom vrtu kad je bila mala
    znam lika koji je izdrkao 19 puta za redom
    znam lika koji je napunio flašu kokakole od 0.5l spermom
    znam lika koji je spavao sa bliznakinjama
    znam lika koji je preneo 150g marihuane preko 4 granice (srpska, makedonska (ulaz), makedonska(izlaz), grčka)
    znam likušu koja je probala heroin i nije se navukla
    znam lika koji je trčao 8 kilometara po italijanskom autoputu jer je mislio da je autobus sa ostatkom ekskurzije otišao (LSD trip)

10. znam lika koji je izdrkao 19 puta za redom

Па шта је тај свршио на крају, бебу?!

znam lika koji je preneo 150g marihuane

Ја знам дечка који је пре 4 године пренео из Јужне Америке преко пола киле најскупље гудре, и ухватили су га на Хрватској граници, при уласку у Србију. И даље је у ЦЗ Загреб.

znam likušu koja je probala heroin i nije se navukla

Имам ја пар таквих. Није фрка кад једном пробаш, фрка је ако се истрипујеш да нешто није у реду са тобом што ти се није свидело први пут, па наставиш.

11. Znam lika koji je duvao čaj.

Znam lika kome smo podmetnuli čaj od kamilice i rekli da je edit na edit: skank, i pre toga pržili da je kvalitetna domaćica, naravno već smo srolali inače bi provalio.
    Edit:
    To mu je bio prvi put da je probao, tj. misli da mu je prvi put da je probao travu lolo.

12. Znam lika kome smo podmetnuli čaj od kamilice i rekli da je skank, naravno već smo srolali inače bi provalio.

То смо и ми једном урадили. И лик ни 5 ни 6 него каже, добро је ово, надувао сам се. Трансфер јебени :)

13. Ovog nije ni taklo, bar je bio iskren lolo.

14. ih ovo je bas mejnstrim. gledao sam identican dogadjaj bar 5 puta i svaki put ovaj kaze uuu do jaja...

15. ih ovo je bas mejnstrim. gledao sam identican dogadjaj bar 5 puta i svaki put ovaj kaze uuu do jaja...

Али, шта мислиш, да л' се он истрипује да се надувао, или једноставно лаже да испадне кул? Ја мислим да има мало од оба :)

16. е и ја мислим да је плацебо мало :)

17. Kad ste već to spomenuli... Znam likove koji su šmrkali paracetamol.
    A znam i čiču koji se mazao govnima, da prostite, jer su ga klinci ubijedili da će tako da izliječi reum. I još jednog lika koji je pao sa trećeg sprata i niš' mu se nije zdesilo. Sretnik.

18. paracetamol je najbolji za mesanje posto se cak i od samog, cistog paracetamola trne kao i od koke. cak znam ljude koji su prodavali samo paracetamol kao kokain. :))

19. Ја сам прокаин мазао на зубе. :)
    У огромним количинама.
    За неупућене, то је још једна од бројних база за ударање белог, од ког трну зуби.

20. znam lika koji je na leđima ponio 6 vreća cementa od 50 KG
    znam lika kojeg je auto udarilo, on ustao i nastavio put
    znam likušu koja ima više od 100 godina
    znam lika koji puši ambroziju
    i td

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.