Знам лика који је...

1. znam svoje starije iz kraja koji su provesorku stavili u kont i pustili niz ulicu.
    isti ti su jednoj drugoj profesorki prevrnuli auto naopako.

2. znam lika koji nije znao da se trava pusi pa ju je jeo.

3. Znam lika koji nije menjao odeću na eksukrziji koja je trajala 5 dana.

4. znam lika koji puši ambroziju

Тај онда има канцер канцера.

5. Тај онда има канцер канцера.

al ga 2 piva obore :) lolo

6. Znam čoveka koji je rekao da danas i nema čoveka, samo stoka.

7. Znam lika koji je razrednoj za rođendan odneo teglu džema. I taj isti ima neku bolest valjda, kosta mu ne raste ravnomerno po glavu nego ima delove gde je ćelav i delove gde mu raste baš brzo, pa izgleda k'o da ga je šišao dvogodišnjak.

8. Znam lika koji vozi bajs samo četvrtkom.

9. znam lika koji je zamolio druga da izdje na terasu da zapali cigaru jer u stanu ne sme kao da se pusi, i ovaj izasao na terasu i nema ga 15 min , i drugar ode na terasu , kad taj njegov drug stoji sa kesom od 200g kikirikija, i sazvace kikiriki i tako pljune na plocice na terasi , i celu terasu ispljuvao i otisao kuci.

10. Знам лика који је упалио неке огласе на улазним вратима у супер маркет, па су се врата истопила (јер су од ПВЦ-а *мада ПВЦ је тешко запаљив, али велика температура!). После му је полиција дошла кући и наравно је награбусио.

11. Знам лика који има трип да пљује по смртовницама.

12. Znam lika koji je jedno vreme jeo supu viljuškom.

13. Znam lika kome smo podmetnuli čaj od kamilice i rekli da je skank, naravno već smo srolali inače bi provalio.

Mi smo jednom degenu dali cigaru sa skinutim filterom i rekli da je trava. Lik se gubio, pokazivao na nebo jer kao tripuje, padao, picke materine. I to ne bi bilo mnogo cudno da je imao 13, a ne 30 godina, zavrsen fakultet i roku i posao u struci.

14. Znam lika koji je jedno vreme jeo supu viljuškom.

Хахаха, којом је то техником извео?

Иначе знам лика који је дувао бензин, и мешао разређивач са вином.

15. znam lika koji je zapeo za mrmunov avatar

16. Знам лика који је знао једног лика који је знао да отвори грло и да пије флашу раџе на екс. Додуше слабашне неке.

17. E da, kako sam ovo uspeo da zaboravim, znam lika koji je video Straju Kage na bazenima!

18. hladan.krompir

Brzim potezima je unosio supu u usta, tako mi se prosipalo manje ali majica bi mu bila uflekana.

Znam lika koji je čitao novine naopačke.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.