Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Da ne skrenemo sa teme, sam slučaj JTU za kog sam verovao da je žensko, podriva svaku pretpostavku o nečijem izgledu i karakteru, koja je zasnovana na osnovu pisanja na sajtu. http://vukajlija.com/posteri/haha-78325.jpg?1300046156
Кад сам дошао на сајт пре неких 2 и по године први пут сам израз "зиљаво" чуо у животу, читајући ону чувену дефиницију. И тад сам мислио да знам шта значи то, али ето сад, доста времена после, немам појма шта значи.
Боли ме курац шта неко има на аватару, односно, то ми никако не помаже да оформим слику о њему. Исти као и у рл-у, битно ми је шта тај има да каже, а то ћу наравно да видим дефиницијама, коментарима и постовима.
Наравно, то се не односи на екстремне случајеве.
Nije bitno šta ko priča koliko je bitno šta ko radi.
I ja sam to prvi put čuo na sajtu i nisam čuo nikoga od nevukajlijaša da koristi taj izraz. Al jbg, valjda je to jedan od vukajlizama :)
da, ma svi smo mi na nivou.... iskrenost pre svega... fizicki izgled nije vazan, vazno je sta covek ima da kaze i kako razmislja... sisa, dupe i jebozovna faca, to ide u drugi plan... uvek.... kod svih, samosvesnih,izgradjenih, zrelih i kompletnih licnosti... :sakom u glavu:
:))
Одлично речено, видиш, и ја сам тако мислио, али изоставио да запишем.
Зиљаво није вукајлизам. Ја сам то користио још у основној школи. То нам је била основна прозивка.
Evo ja sam ziljav kačim slike male kuce na avataru...
awww that's soooo cute!
Yes, yes it is...
ja sam se ložio na ovu matorku sa lemajinog avatara kad sam bio klinac.
Nije to Vukajlizam, to je lokalni sleng iz neznamkog dela Beograda koji je Marčelo izneo u mejnstrim.
Doš'o čovek iz Paraćina, čuo repere da ga koriste, i prisvojio ga k'o da mu je to bila prva reč. Kaljavi seljak.
Ма користи се то и овде доле, у Нишу, али за нешто скроз друго.
nee peki, mi smo koristili dziljav :)
Ма јок, то је нешто друго. :) Користи се и ово, само ме мрзи да објашњавам сад шта значи...
pa za šta, ne mog' se setim? :D
Па ја запамтио две употребе: Прва, за неког ко има ону класичну тупаву фацу, и друга, за неког ко прича онако тупаво, кроз нос.
Hahaha. Koji oftopik. :)
peki kako je ovo u redu da ti spemujes temu jel bre?