Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
TO Jebeš mi mater ali oduvek sam želeo da vidim kako izgleda energija.
Grešiš milice, prošla si par meseci sa svojim slikama kao riba numero uno (lepa si, nema šta). Pošto ovde ionako slabo ko jebava, masa ljudi je pohrlila da vidi šta pišeš, možda su ti samo neke ljubomorne polu - emo ribe delile minuse. Plus aktivnosti na četu. Nije bitan bio skor, bitna je bila pojava. Nije ti skočio samo skor, dogurala si i do moda :)
E jesi žna energijo na toj slici...:) al sad ću ti reći nešto ne da bih se učepio već zbog da je stvarno tako: bez tebe sajt ne bi bio isti ć. bio bi oskudniji!...:smajli po izboru energije:
EDIT: Nemoj da me kikuješ, nikad neću stići Straju!
Stavih i ja svoju sliku na avatar... ne izgleda loše. :)
JEBO TE DO ČEGA JE VAMA...
KRIZA U CIJELOM SVIJETU, RATOVI NA SVE STRANE, SRANJE U JAPANU, ZEMLJOTRES U BANJALUCI, A VI RASPRAVLJATE O TOME KO JE ZILJAV?
Не кажем, оцене сам добијала и на комплетан имиџ неког хејтера, тога што нико није остајао равнодушан хахах и шта ти ја знам, али плусиће на конто слике - јок.
У суштини, ретко која моја дефиниција има испод 20 минуса.
Milice ne kaki blago baki. Postala si mod posle izlozbe, ne napadam tebe, naprotiv drkam na tebe. Plusice si dobijala jer si picic. Ne vadi se sad. Cak sam ti i ja dao neki zbog toga. Lepim ljudima su mnoga vrata otvorena. Tako i treba. Cmok.
Da nisi kačila sliku i da nisam skontao da ima neka lepa riba, ne znam da li bih tvoj profil ikada potražio. Za ovo vreme upao sam da čitam definicije svega tridesetak autora, danas pratim 4 - 5. Videli ti ljudi sliku pa hteli da provere da li si i pametna. Deset puta ti je veći skor zbog slika i četa, makar slike bile sa okom, brkovima..
A Energija je džetrokul!
Па то што си ти напаљен ко бизгов и оцењујеш на конто лепоте не оспорава чињеницу да су моје дефиниције суви квалитет. :)
А то да је ревија заслужна за то што сам постала модератор, нећу ни да коментаришем хахаха!
Daj, malo si vrckala guzom, znam da jesi, ko bi odoleo. ;)
EDIT:
Milice, ne prozivam te. Licno zapazanje, sta se desava, kad riba stavi fotku. Mada sad kad sam stavio i ja moju samo pljuste plusevi i ponude za plodjenje. :)
Ja sam opet izbrisao svoj koment jer sam obećao sebi da neću da se zameram modovima.
Jeste vrckala guzom, bejah tamo. Svi muški oko nje...
Milice kul su ti definicije, ali daleko da su kvaliteta kao recimo Trouble-ove. Nije kačio slike, ne visi na četu, manje je upadljiv, manje je popularan i slabije ocenjivan. A i nije žensko, neće niko da ga muvari.
Ма јок гремлине, кад бих схватала свачије лично запажање и мудрокењ као прозивку, одавно бих пила бенсић место јутарње кафе :) Опуштено. Не знам ни зашто сам ја опет постала центар пажње ове теме, кад нисам ја та која качи зиљаве фотке на аватар. Осећам се као Стефан Костић. :Д
mylyca - zyljyca :D
Па наравно Мелк, ја и нисам рекла да нема бољих аутора од мене, свакако има, али ја сам коментарисала своје дефиниције, нисам се ни са ким поредила.
Али помало је апсурдно ценити нечији квалитет на конто тога што је неко напаљени манијак на овом сајту и дошао је да нађе девојку или бар да их воајерише, зар не?
Ти што гледају ко је каква риба, неће губити време на читање њених дефиниција, таман да су добре као Френкијеве. Него ће јој одмах крнути дебилни пвт типа ај да се јебемо.
Није слика толико због куратих плусића, колико да би постао на неки начин прихваћен и уочен.
Ne dovodim ja ni slučajno kvalitet tvog lika i dela u pitanje. Samo skor i prosek. Zato su upravo skor, prosek i pozicija nebitni.
Ne sećam se da je Stefan ikada stavio sliku svoju kao avatar... to znači da to postavljanje slike nije merilo zilavosti. Čovek može biti ziljav i bez toga.
I našo ljubav....
Katija je u pravu, eto ja obožavam mylycu a nisam nikad ušao da joj čitam defke lololo
mylyca j dobar autor, verovatno, jer ima taj skor. Nisam je čitao, samo znam da je lepa ali to nije dovoljan razlog da uđem i lajkujem je, realno.