КАЦАМ РАСАН, начи онда морам да се похвалим у стилу свог узора, Пантеле. Јуче сам, начи, на текми врсте пријатељска, постигао гол врсте почасни у маниру расног стрелца категорије Филипо - Пипо Инзаги! Начи у шеснаестерцу поред два одбранбена играча захватам лопту левом Адидасовом копачком, један покушава да ме изблокира, гоша се баца за лоптом, не успева да је ухвати и ја дајем гол.
Гоша неверуе!
Ниједан од играча на терену неверуе!
Неки се и крсте и то типа православно!
Цео стадион неверуе!
А ја кома!
Vukajlijaši su pravi geniji. :) Bravo Bruce.
Направила сам поплаву у стану и сјебала нову веш машину! Електричар фала још једаред :)
Sad ispade da sam ja kriv lolo
Хај да те исчупам! ЕЛЕК МИ ЈЕ ПОМОГ'O! ♥
E hvala.
amin.
Домина кокошка није дошла да нас бодри јуче! Прекидам даље контакте са њом, једини смо били без чирлидерсица, а она је обећала :((
Домина кокошка није добила слободан дан! Домина кокошка воли бит лепа. Лепота је скупа!
Квочко!
Опрости :* ♥ Надам се да сте победили :)
http://www.ekapija.com/dokumenti/kokoska_051206.jpg
Нисмо. Јер нисмо имали подршку :(.
Maestro's back!!!
КАЦАМ РАСАН, начи онда морам да се похвалим у стилу свог узора, Пантеле. Јуче сам, начи, на текми врсте пријатељска, постигао гол врсте почасни у маниру расног стрелца категорије Филипо - Пипо Инзаги! Начи у шеснаестерцу поред два одбранбена играча захватам лопту левом Адидасовом копачком, један покушава да ме изблокира, гоша се баца за лоптом, не успева да је ухвати и ја дајем гол.
Гоша неверуе!
Ниједан од играча на терену неверуе!
Неки се и крсте и то типа православно!
Цео стадион неверуе!
А ја кома!
Nadzak baba mi svaki status lajkuje. Svrs.
Боли те тукиииииииии :) Ја имам 50 страна неких кураца из биологије фасоваћу 1, и боли ме :)
Ja imam jos dva zajebana ispita do uslova za drugu godinu, nije tih 50 strana nista, a i kec nije strasna stvar, sve se to da lako popraviti. :D
Ма боли ме курац за оцјену :)
Otišao na dnevnicu, zaradio 15€ i 15 kila svježe prasetine. Gospoda!
Ne bih da likujem, ali ću svoj rođendan koji je za dva dana proslaviti u Strazburu :)))