Moram nekome da se pohvalim

1. Vukajlijaši su pravi geniji. :) Bravo Bruce.

2. Направила сам поплаву у стану и сјебала нову веш машину! Електричар фала још једаред :)

3. Електричар фала још једаред :)

Sad ispade da sam ja kriv lolo

4. Хај да те исчупам! ЕЛЕК МИ ЈЕ ПОМОГ'O! ♥

5. Konacno zahladjenje. Pisam po letu i pozdravljam zimu.

amin.

6. Домина кокошка није дошла да нас бодри јуче! Прекидам даље контакте са њом, једини смо били без чирлидерсица, а она је обећала :((

7. Домина кокошка није добила слободан дан! Домина кокошка воли бит лепа. Лепота је скупа!

8. Опрости :* ♥ Надам се да сте победили :)

9. Нисмо. Јер нисмо имали подршку :(.

10. КАЦАМ РАСАН, начи онда морам да се похвалим у стилу свог узора, Пантеле. Јуче сам, начи, на текми врсте пријатељска, постигао гол врсте почасни у маниру расног стрелца категорије Филипо - Пипо Инзаги! Начи у шеснаестерцу поред два одбранбена играча захватам лопту левом Адидасовом копачком, један покушава да ме изблокира, гоша се баца за лоптом, не успева да је ухвати и ја дајем гол.

Гоша неверуе!
    Ниједан од играча на терену неверуе!
    Неки се и крсте и то типа православно!
    Цео стадион неверуе!
    А ја кома!

11. Nadzak baba mi svaki status lajkuje. Svrs.

12. Nadzak baba mi svaki status lajkuje. Svrs.

Боли те тукиииииииии :) Ја имам 50 страна неких кураца из биологије фасоваћу 1, и боли ме :)

13. Ja imam jos dva zajebana ispita do uslova za drugu godinu, nije tih 50 strana nista, a i kec nije strasna stvar, sve se to da lako popraviti. :D

14. Ма боли ме курац за оцјену :)

15. Otišao na dnevnicu, zaradio 15€ i 15 kila svježe prasetine. Gospoda!

16. Ne bih da likujem, ali ću svoj rođendan koji je za dva dana proslaviti u Strazburu :)))

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.