Zaobilaze te... Ne znam u kom si kraju grada, nije svuda isto... Meni napisaše kaznu u petak, a imala sam kartu i nije mi dala da otkucam... A valjda od januara neće moći niko da bude bez te busplus kartice.
Па у блоковима сам, идем 7 или 95 до града, а у послењих месец-два сам ишао сваки други дан. Једном ми је само ушла контрола и прегледала све осим мене. Јесам ли толико опасан или само ружан? олол
ја кацам ћелав и у фајерци фазон, неће да ми траже карту, окрећу леђа и праве се мутави и тиме ме дискриминишу... а кацам у неком опуштеном зонфићу, оно идем на испит, џемперче и то онда ме сморе увек. наравно у оба случаја нит купујем карту нит сам икад дозволијо да ме легитимишу или недајбоже напишу карту.
ја кацам ћелав и у фајерци фазон, неће да ми траже карту, окрећу леђа и праве се мутави и тиме ме дискриминишу... а кацам у неком опуштеном зонфићу, оно идем на испит, џемперче и то онда ме сморе увек. наравно у оба случаја нит купујем карту нит сам икад дозволијо да ме легитимишу или недајбоже напишу карту.
Па тај фазон, кратко сам ошишан, кожна јакна, слушке у уши, само прођу...
A valjda od januara neće moći niko da bude bez te busplus kartice.
Mislim da si u pravu. Valjda neki fazon sa elektronskim očitavanjem, i oni sa daljine će moći da ti olitaju da li si ''poništio'' bus plus karticu u autobusu (to valjda možeš ako si uplatio iznos za taj mesec na karticu). Ako detektuju da nisi, automatski ti pošalju kaznu na adresu koja je upisana u bus plus kartici, bez ispitivanja osobe i sličnog.
Ma... Ko zna da li će to i biti tako kao što su oni zamislili... Sve nešto mislim da će neko zeznuti taj njihov sistem, već ima slučajeva da su odvalili one uređeje što stoje u busu... Bilo kako bilo, ja ću to izvaditi, ne mogu da razmišljam o kontroli :)
Ja čekala samo dva sata. lololo
Svaka čast. Ja još uvek ne znam koliko imam defki. x)
Smorena, a gde si vadila busplus? Gde li je najmanja gužva, šta misliš?
А који ће вам тај бусплус, мени ни нема контроле, а већ 4 године не купујем карту ни повластицу. Можда ме само сере да ме заобилазе...
Ja sam vadila tamo u MTS-u do hotela Moskve. Mada sam ja izvadila još negde u oktobru. Možda je zato bila manja gužva, sad je ono, baš sve stislo.
Meni bar tri puta nedeljno od pet koliko se vozim dolaze.
Hvala smorka, a ti imas 177 defki :)
Zaobilaze te... Ne znam u kom si kraju grada, nije svuda isto... Meni napisaše kaznu u petak, a imala sam kartu i nije mi dala da otkucam... A valjda od januara neće moći niko da bude bez te busplus kartice.
Па у блоковима сам, идем 7 или 95 до града, а у послењих месец-два сам ишао сваки други дан. Једном ми је само ушла контрола и прегледала све осим мене. Јесам ли толико опасан или само ружан? олол
Samo imaš sreće :))
Joj, Smorena, blago tebi... Sad su gužve svuda... A ne mogu da izvadim to dok ne platim kaznu, baš sam srećna sad...
Па тај фазон, кратко сам ошишан, кожна јакна, слушке у уши, само прођу...
Osećam se vrlo dobro, odlično... Malo mi trne noge al jebeš ga, računam ne može baš sve.
Mislim da si u pravu. Valjda neki fazon sa elektronskim očitavanjem, i oni sa daljine će moći da ti olitaju da li si ''poništio'' bus plus karticu u autobusu (to valjda možeš ako si uplatio iznos za taj mesec na karticu). Ako detektuju da nisi, automatski ti pošalju kaznu na adresu koja je upisana u bus plus kartici, bez ispitivanja osobe i sličnog.
Tako nekako... Ne znam kako će tačno funkcionisati, mada mislim da su to bespotrebno komplikovali, al' ajd...
Pa, realno je kontrolorima to bolje. Sad te samo sačeka račun, nema tu mnogo šanse da izbodeš onoga ko pokušava da ti otkuca kaznu. :)
A to jeste, zbog njihove bezbednosti, ipak je glava u pitanju :))
Ne znam , mislim da će ljudima biti vrlo neprijatno kad im samo stigne pismo sa kaznom. :)
Ma... Ko zna da li će to i biti tako kao što su oni zamislili... Sve nešto mislim da će neko zeznuti taj njihov sistem, već ima slučajeva da su odvalili one uređeje što stoje u busu... Bilo kako bilo, ja ću to izvaditi, ne mogu da razmišljam o kontroli :)
AHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH! I ode mast u propast! Odma! Još gore nego oni za poništavanje kad ubacuju dinare. Ovo samo odvališ i bog. x)
Moj si čovek. a i volim da ako već sednem, mogu i da se namestim da spavam. :)
Pa to :) Ja obavezno dremam, a ponekad me i san uhvati, posebno u ovim zimskim mesecima, milina :))
Jaoooo, zima je doba godine kada spavam i po deset sati dnevno. Uz dremku popodne. :D