Vidim, imam teških problema sa nesanicom već mesec dana. Mislim da ne bi trebalo da spavam danju... :) A i kad lčegnem na vreme, NIKAKO ne mogu da zaspim. Strašno. :)
Joj, smorka, i ja u poslednjih 5, 6 dana imam problem sa nesanicom. Problem je sto imam osecaj da gubim vreme kada spavam, hahah :D istripovala sam se, i onda trpim, preko dana budem bas umorna. Uzas.
Да не испада да само кукам и да се јадам, дај се мало и поФалим. Скинуо сам један стари народњак, који нисам могао да скинем годинама, тј. скинуо сам акорде са све форшпилом. И то сам успео за 5-10 минута.
Ма ја сам, бре, музичар, иако не музем краве. :)))))))))))
Mi dnevno jedino i možemo, vidiš kako nam noći prolaze :))
Vidim, imam teških problema sa nesanicom već mesec dana. Mislim da ne bi trebalo da spavam danju... :) A i kad lčegnem na vreme, NIKAKO ne mogu da zaspim. Strašno. :)
Joj, smorka, i ja u poslednjih 5, 6 dana imam problem sa nesanicom. Problem je sto imam osecaj da gubim vreme kada spavam, hahah :D istripovala sam se, i onda trpim, preko dana budem bas umorna. Uzas.
Ja nemam problema sa nesanicom, al' zato ne volim rano da ustajem, srećom i ne moram ovih dana :)
Ne moram ni ja. možda je i to problem? Da se vidim kad bim morala da ustanem, pa da se ubijem. :D
Морам да се похвалим да сам се доста брзо свико на нови изглед вукајлије.
sto ja nemam taj novi izgled?
Да не испада да само кукам и да се јадам, дај се мало и поФалим. Скинуо сам један стари народњак, који нисам могао да скинем годинама, тј. скинуо сам акорде са све форшпилом. И то сам успео за 5-10 минута.
Ма ја сам, бре, музичар, иако не музем краве. :)))))))))))
Dajte neki printskrin te nove Vukajlije.
Pa zar nemate vi privju na mod-forumu?
Ne.
Nema veze. Imaš na Twitter onda. Na vukajlijinoj...šta već, pejdž ili kako se već to zove. Ja vidio, nije loše, mada fali boje ako mene pitaš.
sa par moderatorskih naloga se vec vidi nova vukajlija.
trenutno je beta, brzo ce da bude i za sve.
Celt, el ono ima neka nova sekcija ili se meni učinilo?
ima svasta novo
edit: potpuno je skoro sve drugacije.
Dajte neki print barem :)
Da ne budemo ko sponzoruse u selu, da ne znamo gde smo.
Vratijo se.
A kad će da bude dostupno svima? I ovo što Slavko kaže, bar na onom skrinšotu svetle boje dominiraju, k'o da je bolnica u pitanju.
Kazu 26.12 tekuce godine.
ima i par autora isto pristup...