Moram nekome da se pohvalim

1. Smrde mi noge stravično, parket se vitoperi a čarape raspadaju.

Hvalim se jer sam dobio opkladu da mi ni fresh step, ni soda, ni vradžbine neće pomoći kad su u pitanju seljačke patike za fudbal marke Kelme. Jednostavno su patike sranje i to je to, nema tih mađija koje će neutralisati njihov nekvalitet.

2. Ali na kraju krajeva bolje je i ono od sadašnje difolt pozadine. Meni je i dalje muka svaki put kad vidim onu drečavo zelenu.

3. Ima nas kojih koristimo zelenu. Ja je koristim od dolaska na sajt. Ako ne bude zelene boje na novoj verziji sajta, neću dolaziti tako često.

4. Kod mene je ljubičasta :)
    Madam Edit : Od ostalih me bole oči, ozbiljno, pogotovo od zelene i plave. Ova mi baš ugađa.

5. a ja pomislio da si naučio otkopčati grudnjak...

6. Мене изглед делује брезвезе, ал' да не пљујем, видећемо...

7. Mene podseća na stefankostićevsku fuziju bloga i tvitera.

8. Bojan extream
    Vratijo se.

Dobrodošao :)

9. Smrde mi noge stravično, parket se vitoperi a čarape raspadaju.

Hvalim se jer sam dobio opkladu da mi ni fresh step, ni soda, ni vradžbine neće pomoći kad su u pitanju seljačke patike za fudbal marke Kelme. Jednostavno su patike sranje i to je to, nema tih mađija koje će neutralisati njihov nekvalitet.

Kolko god ti sad očekivao da ti neko da formulu da ti ne smrde noge u tim cipelama, pomiri se odma da nema leka...jednostavno kad smrde patike džaba ti sve veruj mi, nema to veze dal su Kelme ili adidas, ako smrde smrde-smrde i to je to...neće ti pomoći ni ako svaki put posle fudbala natrpaš kilo pudera u prašku u njih (što bi trebalo da je lek za smrad No1), ni ako ih pereš svaki put posle koršđćenja, jednostavno nema leka....stim se borim godinama, jednostavno nekad kupim model u kojima se noge neusmrde, a nekad kupim model koji uz komilu truda i dalje ubazdi noge, i sve što sam naučio je da ako oću da mi noge ne smrde odem i kupim druge patike, a nema to veze koliko koštaju veruj mi....smrdele su mi noge u 2 para koji su svaki koštali po 11-12 000 din...a nisu mi smrdela stopala u nekim koje sam plaćao 2-3 000...jednostavno nema pravila...al ne vredi se boriti sa tim sa nekom alternativnom medicinom...

10. Једем киндер јаје, и можете само да ме мрзите због ради тооога.

11. И добио сам секси медицинску сестру мишицу... Боже ме сачувај и саклони шта они стављају у ово говно...

12. Ma ne smrde one kad nosim adidas, ili bilo koju drugu kožnu (naravno, sa apliciranim freš stepom, bez toga ne idem ni u prodavnicu), al' ovo je kelme plastikaner, sat i po trčanja i stvara se HCl.

13. Skočko, potraži u apoteci T prašak za stopala svetlo braon boje. Na pakovanju piše maiLab. Ali moraš da, kada stavljaš prašak u patiku, istreseš prema prstima.

14. Skočimiš
    Smrde mi noge stravično, parket se vitoperi a čarape raspadaju.

Пробај да 10 дана узастопце ноге потапаш у црни чај. Држиш ноге у лавору са чајем око пола сата. Наравно, прво мораш да опереш ноге. :))))))

15. Dve petice danas :)
    Engleski i Istorija :)

16. А добро, положићеш други пут.

17. Данас смо мој тим и ја добили Сингидунум 9:7... Могли смо и боље, али победа је победа. :)

18. Sredio sam krevet...

19. Знам порекло речи ОК.

20. Зироу килд, ха?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.