Sad sam gledala jedan članak o umnjacima i doživela sam transfer blama koliko ima štamparskih i gramatičkih grešaka. Sad ću na regularnoj temi postujem.
iako ne mogu da učim u poslednjih par dana, a moram.
iako me boli glava i konstantno sam umorna.
iako ništa nisam pametno radila.
opet mi je nekako.. flafičasto.
:when i'm sad I stop being sad and be awesome instead:
Данас сам у теретани успео да подигнем сопствену килажу и схватио сам да полако, али сигурно постајем јак као бик. Срећом нисам исто толико и паметан. :))))))) :Р
Е, и мени расту умњаци. :Д
Sad sam gledala jedan članak o umnjacima i doživela sam transfer blama koliko ima štamparskih i gramatičkih grešaka. Sad ću na regularnoj temi postujem.
iako ne mogu da učim u poslednjih par dana, a moram.
iako me boli glava i konstantno sam umorna.
iako ništa nisam pametno radila.
opet mi je nekako.. flafičasto.
:when i'm sad I stop being sad and be awesome instead:
opet mi je nekako.. flafičasto.---wut?
batalio sam duvanje da bi uspeo u životu
i uplatio sam ktitora da bi se proseravao van ve ce klonje
Neću da kukam na temi za plakanje.
Шта је било Дуб?
Dao prvu anesteziju i izvadio prvi zub... Juhu... Jedva čekam sledećeg pacijenta :D
Изобјашњавао штребање, има да покидам колоквијум. Почео семинарске. Не пљугам већ једно месец дана, мада то може и за јадање.
Резервисао карте за Блек Сабат. :)
Јеа НИГГА!
Данас сам у теретани успео да подигнем сопствену килажу и схватио сам да полако, али сигурно постајем јак као бик. Срећом нисам исто толико и паметан. :))))))) :Р
Bolje da si pametniji. :)
Bolje da si pametniji. :)
Па сигуран сам да сам паметнији од бика јер немам неконтролисане реакције кад видим неки комад црвене тканине. :)))))))
Punim danas oko ponoći 21 godinu. Da li je to za hvalu ili jadanje, pojma nemam. Ajde neka bude pohvalno. Ko zna zašto je to dobro. x)
mojne si smorena,nek je sa srećom i teraj!:)
Haha, hvala Srnice, biće valjda dobro, lep je to broj. :)
Срећно, Сморе :))
Hvala! ^_^
Gomilaju se nadimci... Ček i ovaj da ubeležim u svoju prazničnu poruku o mom nebitisanju ovde. x)