U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Imaš 'i euro?
Смеши нам се иста судбина.
Koje sujeverje ovih dana.
joj toliko sam sertena ovih dana da ne znam više šta ću sa srećom tolikom
da mogu dala bi nekom pola
hahahahhahahahhaa
život je lijep i ti fazoni..... ziljavim, al tako mi je :DDDD
Zašto? Možda imam rešenje za moj problem
aman prijatelju pa ti si najveći Trol koga znam. Ovamo ne možeš da zbariš klinku od 16-17 godina, a sada bi tuđe muke rešavao :DD
Матори не капираш, мислио сам да објасните зашто је то тако, па рецимо да као имам исти проблем, тј да та риба има то исто оправдање да неће да прави будалу од мене, сад јасно? :)
Ja možda nisam lep, al sam zato glup. Normalno je da sam sada shvatio...
a to što ona sada neće sa tobom, ma sredićemo mi to
Hajd, znatiželjan sam.
Internet ne da ima brz protok danas, nego katastrašno. Za pola sata skine filmić, što je za moj skrnavi net izuzetno. Tao da se skida Engleski pacijent i Gosn oficir i đentlmen. Pa ako neko zna neki lep filmić neka okači. Tog nekog žanra :)
Prvi put od osmog razreda da nisam povracao za novu. U stvari, prvi put da se nisam napio za novu, a popio sam doooosta.
A titfuck is better than nofuck!
But a fingerfuck is better than titfuck.
Finger popping.
Онда дође пушење и кобеди. :Д
Само нек' је фак, а остало ће доћи. :Д
ПС: Јача ти је она друга слика. Којотов полукез. лолол
puštila me žena u grad
Opa vučeš lanac a?! Ja se ne bih vraćao bez policijske pratnje.
vidjećemo šta mi je sudbina pripremila za večeras
Pazi batine ti ne ginu, sad ti vidi šta je bolje pendrek ili oklagija.