Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
jebote ja zaboravio ko je na novčanici od iljadarke, a ti skromnost teraš :))
За вопс увек има! :)
С овим може да се обезбеди неки Џек, нешто.лолол
ШИТИНА, ЦОКУЛО! :Д
awwwwwwww
Ostavila sam momka u kojeg sam zaljubljena jer ne želim da pravi budalu od mene .
I, nesrećno sam srećna.
Ахахах! А озбиљно. :)
ЉУБИ БРАТ!
БУРЖУЈ ЈЕР ТИ СИ БУРЖУЈ!
I, nesrećno sam srećna
jebote sada zaboravih i osećaj posedovanja devojke :D
a crvenu onako, vidim je samo kada račune plaćam :))
Облаче, тебе баш јебе живот. :Д
ma dobar je moj život... samo eto sada sam uleteo u taj period :P
Al eto, uštekaću nešto od Nove godine... valjda :))
Имао сам и ја такав период...гадно.
А већ дуже време је нејбица.
IDEM S DRUGOVIMA ZA NOVU GODINU, TAKO SAM UZBLUĐEN, SAMO NE ZNAM ĐE
Mladi smo, na to se pravdam. Uglavnom, raskinuli smo jer je on morao da ide na nekoliko meseci, pa se nismo videli i tako. Zbog gluposti uglavnom. :)
Nisam duvao mesec ipo dana. Nisam pio kolu 2 nedelje i popravio sam 4 keca u sk i ostala mi samo dva.
zato što si zajeban
BellaNote Заљубљеност је слепило и болест. То што си отишла је доказ да си паметна особа. Свој потенцијал да волиш и дајеш љубав не треба бацати свињама пред ноге. Увек ће се наћи неко вредан и достојан. Заљубљен и пијан раде недоличне ствари - себи.
Dočekujem Novu godinu srećna.Samopouzdanje mi se vratilo.Kul.Ocjene u školu mnogo bolje nego što sam očekivala.Svi u kući smo zdravi.Sjutra ću viđeti brata posle 15 dana.Samo je loše to što ne razgovaram sa jednom osobom,a voljela bih.
Eto.I za pet minuta počinje emisiji u kojoj gostuje jedan pametan čovjek i volim da ga slušam.Jedva čekam.
Poštujem.Tako i treba.
Купио сам жени нову, већу новогодишњу јелку и направио новогодишњи ``пакетић`` од једно 7 кила - читав џак. Да је више пара, не би жалио ни да довучем Деда Мраза!
Kako je to romantično. :)
I ja sam mužu svašta nešto kupila. Upakovala kao da darujem poslovnog čoveka. :)))
Od danas me svi mrze, al bar imam pare. I lepo mi. :)
Ja se tako osećam kad se napijem. Taman kad moja sreća dostigne vrhunac krene nesrećno povraćanje. :))
И ја сам запаковао поклон у кутију напуњену ватом и исецканим папиром, то је као снег. И надам се да ће се обрадовати особа којој је намењен поклон.