Moram nekome da se pohvalim

1. Па шта си урадио, јес' добио?

Pa nije valjda lud da se hvali da ga gledamo, ako nije pobedio. lololo

2. Samo gledam zbog riba onih koje vode.

3. Pa nije valjda lud da se hvali da ga gledamo, ako nije pobedio. lololo

Па јес', и то што кажеш... лололо

4. Vratio se Šime Ljudi!
    Ovaj, naložio sam se na drugu ribu :)

5. des emeniforthekakovec

6. ђес ЛикИт.
    Непријатељ бре од слободнога света! Света!

7. hah tek sam sad prvi put pročitala tvoj nik do kraja. koji sam ja car :))
    e pozz matori. odo ja sad, znaš, nemam baš vremena ovde da provodim. što bi rekli ovi vispreni ljudi odavde :izvukla sam se :))

8. Ај матора, јави се некад, немој сад да се уобразиш каци се ослободила, да не кажем извукла. Ако ће ти бити лакше, немам ни ја времена али ипак блејим овде... А није да ми је нешто занимљиво.

9. Bio sam na svirci.

Sviro Kuki. Ivan Kukolj Kuki.

Jebešđ mi sve, nema jačeg čoeka u svijet,. Najbolja svirka ikada. nAPIJO SAM SE, PLAFON!

10. Не брате... Куки је до кука!

11. Kuki je veći od mene. A malo je ljudi koji su veći od mene xD

12. Znači, kako pjeva na cedeu tako i uživo, nisam mogao vjerovati!

13. nisam ga slušo uživo,el jebe baš ono?

14. Znači, kad budeš imao priliku - nećeš se pokajati!
    Slušao sam sve pjevače, to mi je posao bio, al' Kuki je objasnio svima!

15. a jbg, slabo dolaze kod nas takvi kraljevi tipa Kuki, Srećko Šušić, Jorović,,,jebale ih zvezde granda da ih jebu!

16. Шашо је исто краљ!

17. Ma kakve zvezde, kurci palci!

Zna se oduvijek ko pravi najbolje svirke na estradi - Jovan Perišić (taj čovjek jednostavno zna da napravi kurcšlus), Mile Kitić (dok ne prepije) i pokojni Luis je znao da pravi strava svirke (to je bio doživljaj, ko je to propustio - nema pojam šta je svirka). Na ovu trojicu nadovezujem Kukija.
    A stvarno sam slušao sve pjevače, kažem ti, radio sam kao tonac i bio sam u tim krugovima, stvarno je bilo svega - od Cece do Karleuše, al niko ko ova ekipa....

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.