Moram nekome da se pohvalim

1. ЈА САМ ЦАР!!1
    толико

2. KUKI JE CAR!!1
    toliko

3. Пишем дневник од 01.01.2012. још ни једном нисам пропустио. ТО!
    Не пишем јер сам пичкица, већ да видим како ја проводим дане и како ми време иде, па да с времена на време коригујем неке навике и то.

4. ahahha koi si ti paćenik!
    el u svesci il na kompu?

5. Koji si krompir i to nepodgrejan.

6. Е, к'о да си ми друг један који се спрда стално. Боле ме очи од компа, досадило ми на њему да куцам, имам у школи стално то па ми допиздело, пишем у свесци. А тек свеску да видиш, узео од сестре, са неким срцима. Прави сам паћеник, јеб'о ме онај који ме научио да будем културан да ме јеб'о! лолол

7. ti si car krompiru,i od sada te pratim na vuki,olo!

8. ti si car krompiru,i od sada te pratim na vuki,olo!

Тукија цар, видиш да сам извор смеха. лололол

9. Igrao 1-1 protiv Barse na Marakani u menadzeru!

10. lolololo
    Kobjasnio Barsi
    Koji menađer

11. Najnoviji. Prvo ja hteo da igram bunker, ali nije red da igram ko picka pred punom Marakanom. I onda ja kazem - sve ili nista. Uslo iz keca, dao Kasalica gol. Posle ih usralo i izjednacili. Bio sam bolji, realno.

12. Нарољо сам се до јаја, написо сам три тотално глупе дефиниције, ручо сам и одох сад да спавам. Лаку ноћ.

13. Osvojila sam 80 dinara na bingu :PPP :))

14. Osvojila sam 80 dinara na bingu :PPP :))

Kaće častiš? :D

15. Osvojila sam 80 dinara na bingu

Ako je centar, takodze :D

16. Jeste centar. :) Čekala sam 29. :) Čestitke Sale.

Kaće častiš?

Čim unovčim dobitak svima plaćam letovanje na Havajima pun pansion a za ostatak piće po želji. :)

17. Osvajao ja i pre te centrove :P
    Sad imam zameni za bingo i bingo plus i imam centar. znaci 2 listica skoro :D

18. Koje su zamene za bingo plus? Propustila sam jer sam otrčala kod svekrve u sobu da se pohvalim. :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.