Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Mislim da sam na putu da ostvarim svoj Vukajlijaski san.
happy
Izvukla sam se, narocki rečeno. Smanjila sam bleju na internetu na prihvatljivih dva sata dnevno.
Da se pohvalim da mi je moderator obrisao poster nakon 24 sekunde. Pohvaljujem i modertatora. Efikasnost na nivou. Nije zeza.
ahahaha, mora da si bio u paketu iznenađenja dok sam ispunjavao radnu normu :)
Мој новчаник ме често пријатно изненади. Мало по мало, па пронађем коју стотину динара вишка. А и неретко ми се деси да пронађем и понеку давно ''заборављену'' хиљадарку. :)))))))
Иначе, овакве ситуације су немогуће кад је у питању моја сестра. 3:))))))))))))))))))))))
Fenderu, fali ti vitamin E :))
Учио сам биологију, историју, мало енг, и психо, и то све док је воњао расо из хаустора, какав сам про!
Dobio sam neko ozračeno pile. Veličine je malo teže ćurke. Ima batak k'o prase od 40 kila butkicu. Monstrum. Domaće, batice, zdrava hrana, nije hranjeno koncentratom. Al je očito hranjeno osiromašenim uranijumom. Obezbijeđen sam za čitavu sedmicu.
ŽIVJELA GENETSKI MODIFIKOVANA HRANA!
Operio sam sudove i usisao celu kuću !
Jesi ti siguran da si muško? lolo
Al usrah super market.
Dobio sam jebenu čizmu!!!
http://en.wikipedia.org/wiki/Boot_of_beer
Dobio sam kera malog kera, zlatnog retrivera! Ima metar ipo dana, pičku i pun kurac buva! Zove se Megi, piša gde stigne i jede ko konj! OBOŽAVAM JE!!!
Не знам да ли је ово за хваљење и јадање...
Постао сам председник једног фудбалског клуба. Јеботе, немам појма шта би сад требало да урадим. Нисам ни свестан у шта сам се упустио. А све то због тога што сам купио мало опреме за клуб и што возим саиграче на утакмице. А само сам дошао да тренирам јер сам се ужелео фудбала. Нисам играо фудбал 3-4 године јер сам се све дружио са људима којима је спорт последња ствар у животу. Почео сам да кризирам без фудбала, изгубио сам осећај за контролу лопте, почео сам да се плашим дуела, изгубио сам потпуну сигурност у игри... Кренуо сам да тренирам само да бих мало играо фудбал и био у кондицији...
Пар месеци касније, постао сам председник клуба.
Сад поред тренинга морам да водим рачуна и о финансијама, о имовини клуба, о обавезама према Савезу... Мајко моја!
Ја сам редак случај случај играча-председника. :)))))
Kog kluba :))
I neka je sa srecom i da budes uspesan! :))
Проневери неке паре. Тако ваљда треба.
Prodaj klub arapima
Управо сам попушио задњу цигарету из пакле коју сам купио око осам сати. Свака ми част, док напуним дваес'пет нећу имати душник.
Ниси ништа урадио док не захтевају да те избаце напоље...
Prodaj klub arapima
Или њима или неком богатом Русу. :)))))))))))
Ниси ништа урадио док не захтевају да те избаце напоље...
Постао сам председник једног фудбалског клуба. Јеботе, немам појма шта би сад требало да урадим.
Проневери неке паре. Тако ваљда треба.
Тачно. Какав бих то био председник клуба, ако не бих смадрљао неке паре због којих би ме избацили из клуба? :)))))))))))))
Kog kluba :))
I neka je sa srecom i da budes uspesan! :))
Хвала. Ма то је само један мали клуб из општинске лиге. Зове се ФК Раваница. Јуримо пласман у виши ранг, у међуопштинску лигу. Због овог новог закона о спорту, сад ту има гомила обавеза које морају да буду испуњене да клуб могао да функционише. Чак и клубови из најнижих рангова такмичења морају да имају Управу, лекара, жиро-рачун, печат. Ствар је у томе да по овом новом закону, не можеш ни рекреативно да се бавиш спортом. Раваница је основана као аматерски клуб. Међутим, пошто се клуб такмичи, онда по овом новом закону мора да се и пререгиструје. Ето, сад чак и теретане морају да буду преименоване у боди-билдинг клубове где су чланови клуба, тј. они који вежбају, малтене потенцијални такмичари.