Moram nekome da se pohvalim

1. BMW 7 series, type e38

2. ^ima vec tema o autima, ali Exelero je stvarno zatvorio krug, nema potrebe da je trazite.

3. AHAHAHAHAHAHHAHA!
    REKLA SAM SVIM PROFESORICAMA DA SAM ZATRPANA U BOSNI, I SAŽALILE SU SE I ODLOŽILE NAM ISPITE ZA SLJEDEĆU SEDMICU, IAKO NIJE PLANIRANO!
    I LIIIIIIIIED!

4. Draga koleginice
    Ne znate koliko mi je drago sto vidim ovaj vas post, ispit nece biti odlozen, licno cu se pobrinuti za to.
    Pozdrav.

5. Ahhahahahahahahah, žao mi je, nijedna od njih ne vjeruje u instituciju interneta, to je nužno zlo! :D

6. lolo jebiga onda, zamalo :)

7. Pronašao sam 70 dinara u snegu, ojsa :)

8. То су можда последње паре које је неки човек имао у кући и кренуо да купи деци кифле...

9. U studenjaku, Uroše.

10. Још горе!

Едит: јбг не знам што сам написао претходни коментар, сам себе сам успео да сморим...
    :/

11. Zadnja definicija mi je izdržala 13 minuta prije sarane, super! Četeresnica za 40 dana! Svi ste pozvani. Svako jebe šta je poveo!

12. bravo, znači ide ti sve bolje i bolje, glavni!
    samo naprijed, bez osvrtanja! :)

13. Oće li biti za jebanje nešto ako ne uspemo da pronađemo sami? lolo :)

14. Ovi sto nikog ne povedu nek se spare na licu mjesta, a ako slucajno preostane troje, zna se - threesome!

15. Као што то обично бива, преостаће тројица.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.