Moram nekome da se pohvalim

1. Ma sliku sam izguglala, mrzelo me da slikam moje palačinke :))) i ja je vidim.

2. koliko zna da bude bljutav forum na momente....

ahahahahahahahahahhahha...znači čitala sam dve tri strane i kad sam do ovoga došla..ahahahhaa

3. Boli me stomak pomalo od palačinki, ali vredelo je :)))

4. Opicio ja Amazing Horse 10 sati i krenem u wc i pauziram ga. Kad sam se vratio pomislim ŠKK pa ne bih nista izgubio da ga nisam pauziro i onda sam skonto da mnogo varim u zadnje vrijeme sto je odlicno.

5. znači bolesna sam ko konj već danima, a pošto se sprema bratova svadba ja nemam vremena odležim dva dana i da zaliječim prehladu kakva me nikad nije zadesila
    pluća me bole od kašlja, gušim se u sopstvenim balama, ide mi krv na nos makar jednom dnevno, dnevno trošim do 5 paketa maramica i takooo...
    i odem ja sad u apoteku da uzmem sirup neki, da zaliječim malo kašalj i pitam apotekarku ima li šta da mi da da odčepim nos, sinuse, šta li već
    i da mi žena neki gel, kaže malo namažeš ispod nosa, oko rupica i ako hoćeš možeš se inhalirati sa tim
    i ja čim sam sjela u auto, otvorim to i namažem nosinu, kad ono, krutejebo, prodisa ja na nos prvi put nakon 5 dana
    večeras ću da natankam tog gela u vrelu vodu i da se inhaliram pa ode na djevojačko veče dišući ko čovjek

6. Naucio sam brata sta je to Goku i Hame Kame talas!

7. Misliš na Kamehame talas? ;D

8. Vid budale! Da, bre, nesto sam rasejan, majku mu, tek sad vidim sta sam napisao!
    Al ne bojte se, pogresno sam napisao, ali sam ga pravilno nauciuo!

9. Dobio i Cakanu u slagalici.

10. Dobila dva kilograma, a ne vidi se! I više nisam na granici anoreksije! ooopaaalaac

11. Jel ti porasla sisurda?

12. Nije, meni treba dupe, ne sise. Nema ni njega...

13. Moj mačak je uspeo da otera suparničkog mačka iz dvorišta.
    Sad će samo moj mačak da mi zapišava oluke.

14. Eclipse, koji gel???

15. Moram nekome da se pohvalim za ovo a pošto ne mogu nikome iz okoline da kažem, ovde ću.
    Pre nekog vremena sam imala intimno iskustvo sa jednom devojkom, i bilo je fenomenalno. Morala sam to da izbacim iz sebe :)))

16. Gledacu skvrting sutra uvece, jako uzbudjena!

17. Fresh meat, very soon. Već se vidim nafilovanog stomaka.

18. Šta je tu zanimljivo? Raširiš noge i gledaš.

19. Ma koliko tebi bilo fenomenalno kako kažeš, ne može da bude kao sa muškarcem nikako.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.