Moram nekome da se pohvalim

1. Sta je ovoj Zlocestoj, jebote?

ne jebem

Cestitam.

2. Јебала вас та урбанфенсиАздејковићјасамдетепосебно срања, ја сам данас направио јунећи гулаш дасусереш, а када сам мислио да је крај направио сам и најбољи кромпир пире у животу, и прелио гулашем. А жена банула са неким кифлама чудним, али јебено добрим. Онда сам испиздео што морам да делим своју Сикстинску капелу кулинарства, али вредело је, и то више пута.

То је бре љубав давампасматер балаву!

3. Uf koja zbrka oko ničega, strašno. Kao da je ko zna šta poljubiti devojku.
    Harley, i posle toga i dalje tvrdiš da te nimalo nisu seksualno privlačile devojke? :)

4. Deadly, jel bi radila sizoring sa drugom ribom?

5. Ahahahahahahaha, trebalo mi je malo da shvatim šta to "sizoring" znači :)
    Pa posle ovog zadnjeg iskustva, ko zna, sada imam pomalo izmenjeno shvatanje nekih stvari :)

6. Probaj obavezno, znas kako je Mr Gerison uzivao, milina jedna. U svakom slucaju, ako se odlucis da se vratis kobasici, nasi smo lolo.

7. Ma nisam ja lezba, samo sam rekla da se jednom desilo i da mi se jako svidelo. Još je to sveže i trebaće mi malo vremena da razmislim o svemu :)

8. Totalno te razumem, i ja kad sam prvi put dodirnuo sisu u osnovnoj skoli, totalno mi se svidelo. Nista se dalje ne razmisljaj, sisa je sisa lololo.

9. Cvetiću, očigledno si bila sa pogrešnim muškarcima. Tebi treba ovo da te prizove pameti.

10. Јао, које спике, не зна се шта је горе, да л' ова риба која се жвалави са другарицама, а не ложи се на њих него само на дечаке из пето два, него не зна шта јој би, јер њој се љубило а није имала са ким (искрено бих волео да лаже, јер је иначе тетра јадно, љубити се са особом која те не привлачи да би привукла неког левог, бљув), ови који хоће да преобрате заблуделе девојке, врате их на прави ришћански пут и окаде курчевином, или ови који девојке које су покушале са девојкама називају лезбејкама, показујући тиме да ни Гугл и Википедију не умеју да користе баш најбоље, јер је мешање лезбејки и бикјуриоз/бисекс девојака равно гурању коцке у круг кроз даску дебелу пола деци. То је већ трагично. Одо бацим пеглу. Жасу, е.

11. A imaš i lika koji ide redom i sere po svim temama.

12. ova tema i zasluzuje da se sere po njoj.

13. Чекај Дубе, хоћеш да кажеш да грешим што сам се "посрао" на ове спике овде са последњих пар страна и тему о Балашевићу? :)

14. Ne znam, gambi, al ja sam se umorio. Serem od jutros, preuzmi, ja više ne mogu.

15. Јао, које спике, не зна се шта је горе, да л' ова риба која се жвалави са другарицама, а не ложи се на њих него само на дечаке из пето два, него не зна шта јој би, јер њој се љубило а није имала са ким (искрено бих волео да лаже, јер је иначе тетра јадно, љубити се са особом која те не привлачи да би привукла неког левог, бљув), ови који хоће да преобрате заблуделе девојке, врате их на прави ришћански пут и окаде курчевином, или ови који девојке које су покушале са девојкама називају лезбејкама, показујући тиме да ни Гугл и Википедију не умеју да користе баш најбоље, јер је мешање лезбејки и бикјуриоз/бисекс девојака равно гурању коцке у круг кроз даску дебелу пола деци. То је већ трагично. Одо бацим пеглу. Жасу, е.

+1

16. Dvajt

Како интересантно. Реци нам више о томе ауторе који тотално ниси дупли налог неког масног, брадатог мушкарца који жели да ложи исте такве.

Dvajte, ja te volim.

17. Moram da pohvalim cimerku koja je donela takve kolače od kuće da smo žderale ceo dan :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.