Moram nekome da se pohvalim

1. Честитам хаунже! Свака час'! :)

2. Ima sanse da odem u Makedoniju na prijateljsku tekmu :) FAKJE!

3. Први дан на мотору после 5 месеци, фак јеа!

4. Јучер сам опет почео да трчим и осећам се до јаја. Толико до јаја да сам после стукао две конзерве Јелена за два-три минута.

Срећа па је на Ади сметајућих позерчина на бициклима, ролерима, тротинетима, скутерима, у Голфовима, Хамерима, тенковима и цепелинима ваздан неприметно мало. Ал' замало, поцркали дабогда.

5. Прочитао 80 страна Чича Гориа, сутра следи 140.

6. Bič pliz, ja dobio pet na čiča Goria bez čitanja!

7. Ja nisam ni pročitala Čiča Goria. Nema se kad.

8. Ја имам за уторак, ради се пуном паром, добио сам кеца у петак што нисам поно читанку, тј 3 четвртине одељења добило. ХАОС

9. Ja nisam ni pročitala Čiča Goria. Nema se kad.

E to vam je velika greška.
    Nema dela koje bolje ilustruje ono "rani kera da te ujede".

10. Ma opušteno, Kornelije, opušteno.

11. Е али јесте, одлична је књига, свиђа ми се. А срање је што имам ревизора за среду, не знам како ћу.

12. kupijo sam biciklo.

13. Прочитао 80 страна Чича Гориа, сутра следи 140.

Samo polako, ja sam procitao prvu knjigu "Vreme smrti" za jedno jutro.

14. мислим та лобања, ипак асоцира на гусаре, смрт, пљачку, насиље

и четнике

А крв на аватару и текст у опису (Готов си Џанки) упућује да желиш да видиш Џанкија како крвари. Како ли оно рекоше, чек.... Аха, ево га

Žalba je zvanična

15. cornelije, Revizor je još bolji...

16. Revizor je sranje, autobiografija Djanija Curcica je bolja.

17. Ја имам за уторак, ради се пуном паром, добио сам кеца у петак што нисам поно читанку, тј 3 четвртине одељења добило. ХАОС

АУ ЈЕБЕМ ТИ КРВ

18. АУ ЈЕБЕМ ТИ КРВ

Koji su nemači pojma. Ja zato samo petice ređam.

19. Ја имам за уторак, ради се пуном паром, добио сам кеца у петак што нисам поно читанку, тј 3 четвртине одељења добило. ХАОС

Desavalo mi se dosta puta.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.