Moram nekome da se pohvalim

1. Ја имам за уторак, ради се пуном паром, добио сам кеца у петак што нисам поно читанку, тј 3 четвртине одељења добило. ХАОС

Ау брате шта ћеш сад?

2. Ја имам за уторак, ради се пуном паром, добио сам кеца у петак што нисам поно читанку, тј 3 четвртине одељења добило. ХАОС

Znam kako ti je, dedžgo, meni crkle baterije vibratora.

3. Znam kako ti je, dedžgo, meni crkle baterije vibratora.

Краставац. Природа, овооно.

4. Ja prebacila iz daljinskog. Vidiš šta je vještina, Komo!

5. Ja imao za prošlu sedmicu Čila Goria,nisam ni pročitao i samo mene i još jednog lika nije pitala.
    Za sutra imam Revizora,sinoć pročitao 80 stranica.Dobra knjiga.

6. Ја ево читам Цицибана. Првих пар страница су већ апстраковале моје поимање света и световног.

7. Валсинарб очигледно не зна шта су праве вредности.

8. To je ono asinus asinum fricat ovaploćeno.

9. počešeš me lootkitze, samo si ljubomorna

10. Осећам неки његов дупликат. Е идем да читао Гориоа. Поздрав свима.

11. Au, sto je bio basket danas. U jednoj partiji u jednom trenutku vodimo 17:0, posle picke dadose 3 kosa i dobismo 21:3. Ja dao 5 trojki u toj partiji, fak jea!

12. eee... u moje vreme mi smo morali dvojku iz mate da plaćamo 100 marki...

edit: mislim, zaključenu dvojku na kraju godine

13. Nema lepse ocene...

Е мој Маркић. Да само знаш колико сам се намучио за ту двојку код оног ћелавог терористе , и још сад трећи период , од те двојчице ми је зависило читаво предстојеће љето.

eee... u moje vreme mi smo morali dvojku iz mate da plaćamo 100 marki...

Ви сте у оно вријеме барем имали 100 марки , лолок

14. ja sam u ono vreme znap matematiku, a sto marki bilo go kurac... Tito još bio živ...

15. pa kako ko, al je bila taka situacija da ti je tad bilo lakše zaraditi 100 marki, nego danas 100 evra!

16. Mucio sam se i ja u srednjoj za dvojku ko Isus Hrist. Nista mi nemoj govoriti. Lakse sam polozio prvu matematiku na faksu nego sto sam izvukao dvojku kod one kucke.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.