Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Хвала од срцета
Srušio dva zida s drugovima i natovarili osam kubika šuta u kamijon.
danas sam posebno glup
Одложен нам колоквијум. Прозаична радост.
Неко ме прати. То!
'Opravio sam zub! Prvi put u životu kod zubara posle 21. godine života jebeno. I usrao sam se kao grlica bio od straha, i popušio inekciju i brusio i pičnuo me po živcu onom burgijom, ali živ sam. Još samo da mi stavi plombu tamo za par nedelja, da izvadim još neku krhotinu i to je to. Ale ja!
Bila sam ne prelepom, emotivnom, savršenom, istovremeno i najlepšem i najtužnijem za mene koncertu, "Hurts" u areni. Znači pevala sam i plakala jače od sat vremena, bili su fenomenalni, bacali bele ruže u bubliku, lomili one stalke od mikrofona, bacali, tako nekako nabijeno emocijama je sve bilo, ja sam prosto oduševljena i takooo...
Mnogo mi je bilo lepo, i dobila sam poster posle, i sk ću da ga uramim i takooo...
♥ ♥ ♥
колико је било,отприлике,људи на концерту?
Надув'о сам се к'о змај!
Ja sam mnogo loša u proceni ljudi. Nemam ti ja tu pojma, Čula sam negde, 4000, negde 6000, negde opet 4000. Čekaj zvaničnu informaciju. Ali nije cela arena naravno nego jedna tribina na duž i parket i ostali deo onim crnim zavesama zaklonjen zbog akustike, takoda je bilo kul skroz. Kao trapez neki.
:) Lepo Črčila :D
Konačno uzeo knjigu u ruke :D
Ceo dan nisam dobio nijedan mejl i konačno mi stigne jedan sa posterima sa Vuke, i stvarno su dobri.
upravo jedem jagode i osećam se fakin hepi n' sehi :)))
Видиш да је мој предлог упалио, а не онај Отаку, као неки психолог, јебеш то :)
druže čače, nisu ni njegovi predlozi za bacanje, veruj ;)
ali jagode.. mmmm.. :)
http://4.bp.blogspot.com/_5sHk_WIWgvc/S79Qonc1U6I/AAAAAAAAAlA/E3kMeWsGbUQ/s1600/sexy_strawberry.jpg
Е моја другарице, не видиш ти судбинску везу, спасло те је ЦРВЕНО воће :) Право совјетско лоло
hahahahaha
pa nego kako :D
elem, kad smo kod crvenog voća, da se pohvalim.. znam da uradim ovo..
http://3.bp.blogspot.com/_YcsRkF6yBLI/TDIg8EFK70I/AAAAAAAALZc/dDubeIQ1Bhk/s320/cherry+stem+knot.jpg
da vežem ovu peteljku ili šta je već jezikom :D
Е то је већ таленат за похвалу.
Морам да се похвалим, јутрос сам помузо краву 13 литара млијека из једне сисе.