Moram nekome da se pohvalim

1. Upravo sam završio svoj CV, na 3 strane...od sutra je u opticaju. :-)

U prevodu, posle nekoliko meseci premišljanja, domunđavanja sa samim sobom i trtkanja, rešio sam da isplovim iz privatničkih voda i da se zaposlim u nekoj ljudskoj firmi, te da me boli dupe za račune, šta kol'ko košta, zašto i kako...

Idem lepo na posao u firmu, k'o ostatak zemljice u kojoj živim, čekam platu i odmore i boli me spolovilo...
    Radostan sam samo tako! :-)

2. Снимио маџора како једе траву, измонтирао профи у муви мејкеру и воздиго на јутјуб, боли ме курац што је све то ретардирано, мени је до јаја. ЈА, РЕЖИСЕР!

http://youtu.be/A58LbGXdYGU

3. Cestitke Kurde!
    Nasla sam celu diskografiju Bitlsa za 10 evra sa sve notama za iste, sve nozicom u dupe!

4. @ debeli pacov
    Boli ga stomak, garantovano. lololo
    Tako moj mačak kad ga boli nešto jede travu. :)

I da se pridružim čestitkama, Kurde, pametna odluka. :)

5. HAHAHHA PACOV POBEDIJO!

Nego, jesam ja jedini ludak koi je poslusao ceo ovaj mix od marvela?

6. Снимио маџора како једе траву, измонтирао профи у муви мејкеру и воздиго на јутјуб, боли ме курац што је све то ретардирано, мени је до јаја. ЈА, РЕЖИСЕР!

Od 1:39 pa do kraja mačor jede travu u mraku? :-)

7. Ма не боли га ништа него воли да пасе, говедо. Ваљда због варења жели на испашу.

8. Pacove, trava nije uvek "weed" na engleskom.

9. napušavaš mačku, a? :)

10. Знам да је грасс трава а њеед јебени коров децхатзи, ставио сам тако јер лепше звучи.

11. Sram te bilo, drogiraš mačku!!!5

12. Вучице, можда сам код штале, иди провери.

13. pacove, meni tako veterinar rekao da treba da dajem mački povremeno travu, pa ona dobila neke parazite, život mi se zgadio..čisto te unapred savetujem da kuliraš sa travom, ne znaš da l je čista...
    Kurde, čestitam!

14. Hvala svima koji su mi poželeli sreću i čestitali, a oni koji nisu, mogu da očekuju brisanje po tri najbolje ocenjene definicije i banovanje čim budu stavili zarez na pogrešno mesto! ;-)

Radujem se bre, samo tako... :-)

15. Evo i ja da ti čestitam Kurde , jes da ne znam ni šta ti čestitam jerbo mi muka da skrolujem al' moram da vam se šupkam dok mi bar jedna defka ne bude odabrana. Znači čestitam ti , i dupe ti ljubim :)

16. ;-))

Jbg...16 definicija. Napiši još jedno triput tol'ko i garantovano upadaš na naslovnu!

17. Ahaaa , znači moraš da imaš 48 defki da bi završio na naslovnoj. Znači to se po tome gleda , a ne po broju glasova , predlozima , komentarima , prosjeku.. živio sam u zabludi .

18. Jbg, slab ti minuli rad...
    Pa i Fjodor Epileptični Dostojevski, od 16 definicija teško da će da ubode neku za naslovnu, a kamoli ti tako mlad i zelen. :-)

Eto ti ideje za definiciju, idi sad piši, ne davi tu trudbenike moderatore dok se bave "kreiranjem imidža sajta", kako je svojevremeno jedan bivši mod nazivao svoje brljavljenje po Vukajliji... :-)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.