Moram nekome da se pohvalim

1. Noćas sam se vratila sa putovanja po Skandinaviji (muž i ja, samostalna režija).
    Ne mogu da se priberem od siline lepote koju sam videla.

2. Lepo :) A snimak te lepote? :)

3. Dodaću čim se malo odmorim.

4. Ja sam samo posetio Kopenhagen pa mi bilo dosta :)

5. Osvojio srebrnu medalju. FAKJE!

6. Konacno zavrsio svoj treci po redu elektro-haus mix! Dusu mi je izvadio i on i jutjub kopirajts, tako da poslusajte MOLIM VAS i recite sta mislite!

http://www.youtube.com/watch?v=jhr3j_3GTe0&list=UUZCbmfxgtFPh93dQ9p2SeUg&index=1&feature=plcp

7. bilo dobro sinoć, baš

8. Konacno zavrsio svoj treci po redu elektro-haus mix! Dusu mi je izvadio i on i jutjub kopirajts, tako da poslusajte MOLIM VAS i recite sta mislite!

Nemas pojma, bolji DJ Dzamija.

9. šta bre, traje više od sat vremena!

10. Leptejebo, stvarno traje vise od sat lololo

11. Jel vam se svidja? Znam da je ljombersko pitanje, ali komentarisite, makar i kritike. Hteo bih ovim da se bavim, ebemutetku

12. Pa, prvih pet minuta je dobro! :)
    Mislim, ne slušam tu vrstu muzike, ali je ok.

13. I ja slušala jedno 7 minuta, meni se dja skroz. :)

14. Skočio 100 mesta na rang listi za nedelju dana.

15. Hvala bre ljudi, to volim da čujem! :)

16. Kupila figuricu Vegete. xD

17. Ђе? Реци ми ђе!!!

18. Ђе? Реци ми ђе!!!

Imaš u prodavnicama Lavirinta. Ima na NBG, ja sam kod mene u Borči. Ima da se kupe Goku, Vegeta, normalni i SS1, Goku SS3, Mađin Bu, Gohan (SS), Mađin Vegeta, Tranks SS, bar sam na te naišla, mada, običan Goku je već bio rasprodat kad sam došla. Imaš i veće figurice, onako, dosta dobar kvalitet su sve, oko šesto i nešto je bilo, mada imaju i jeftinije, a i skuplja jedna to je kao veliki Goku. :)

19. ja ne koristim Vegetu, samo Kulinat...

20. E, da, ima i Gotenks, sa sve onim duhićem što mogu da naprave. :)

ja ne koristim Vegetu, samo Kulinat...

Hahahaha, ni ja, ja samo Bag, mnogo skupa Vegeta... :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.