Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Odakle si ti brate?
Чачак, шумадијски рокенрол
Brate, mogo si doci na neko okupljanje dosad.
el svi tako u čačku pričaju ko mima karadžić na pjenu od mora?
Да ли би се Мима Караџић љутио ако бих га ударио врбовим прутићем по ушима на минус десет? Занима ме та чињеница.
Разноразно питање? :Д Удри га, и ја помогнем.
el svi tako u čačku pričaju ko mima karadžić na pjenu od mora?
Ima jedan što izveštava za Prvu iz Čačka, čovek priča toliko retardirano da to nije normalno, kao najgori seljober sa najseljačkijem akcentom. I svaki put kad se nešto dešava u Čačku, za Prvu on uvek izveštava, ne mogu ni da zamislim kako ljudi misle da mi pričamo ovde, a zapravo imamo sasvim normalan naglasak. Da samo vidim tog imbecila što priča tako iritantno, udario bih ga posred ćile.
Brate, mogo si doci na neko okupljanje dosad.
Долазим за следеће окупљање сигурно, нисам био обавештен кад су била ранија. :)
То ти је онај Гвозден Николић, много ми иде на курац! :Д
Da bre jebote! Kako me taj lik iritira, jebote! Samo me keva više iznervira od njega. ololoolol E, a saću ga nađem, jebeš mi mater! Eeeeee jesteeee, nema nigde. Jebeno gomno. :D Brate, ja sam u tripu da se lik zove i preziva Uroš Nikolić, ne znam zašto. xD
http://p1.badoo.com/215/5/4/5/228726985/20583/t1304960478/36970_300.jpg
To je ovaj!
Daaaaa, da da da. :D Nisam mog'o imena da mu se setim, majke mu ga brđanske. Jebote, lik je objasnijo. Nisam ni vid'o tvoj post, Večiti, tražio na netu da vidim tog marmuna. :) MISTERI SOLVD!
Ribe kad ga vide u gradu kažu to je on, dlakava mu piiiiiiip, to je on. ololoololololol
Гвозден змај! Што он уопште извештава из Чачка?
+437538409
Nisi se ni javio na onoj temi Cacanizacija da si Grebic. :)
Ako se budemo skupljali bices pozvan, ali da povedes drugaricu. ;)
Što da te povede, zar ne umeš sam da dođeš? :D
Peki brate, ne razumem ovu tvoju mudros'.
Ništa, pokušao sam da budem duhovit :) (fejlovao)
Pohvalnica bakice, pohvalnica.
Naradio sam se danas za trojicu lololoo
Ako se budemo skupljali bices pozvan, ali da povedes drugaricu. ;)
Долази другарица сигурно :) Може да попије за пола Вукајлије :)