Moram nekome da se pohvalim

1. Зазвијездан ја.

2. Registrovala sam se na Pottermore, sad još samo da sačekam imejl, da mi dozvoli istraživanje sajta... :D

3. Šta ti je to Pottermore?

4. Ne znaš šta je Pottermore?

5. Ja nagadjam nesto za Harija Potera..

6. Ukuco sam sad i ja isto ko i Sale na guglu Pottermore, tako da i ja nagađam da je nešto u vezi Poter Harija...

7. Hahahahaha, dobro nagađate. :) Ako ste fanovi, upadajte, to je zvanična stranica Rolingove za Harija. Sadrži svakojake dodatne zanimljivosti, uključujući i njenu verziju testiranja od strane Sortirajućeg Šešira. Radili su jako dugo na sajtu, pre toga su angažovali milion testera da im kažu šta da ubace, šta da izbace. :) Još uvek čekam drugi imejl (koji će mi dozvoliti da potpuno pristupim sajtu, prvi je za registraciju), pa kad bude, moći ću da vidim u kojoj kući zvanično treba da budem. :D Za sada sam uglavnom dobijala Rejvenklo, mislim da će tako i biti. :)

8. Brate, Smorena, k'o neko dete si, majke mi.
    Ocu i ja da probam!

9. Успешно сам уплео точак за маунтин бајк у кућним условима. Није савршено, али је много боље него што су ми мајстори и продавци предвиђали. Много знам!

10. Razbio sam brata u sony ps 3
    hehehe (on sa Realom,a Ja sa šnj timovima)

11. Brate, Smorena, k'o neko dete si, majke mi.
    Ocu i ja da probam!

Svaka ti je na mestu, užas... :)
    Upadaj! x)

Smorka štreberu :)

Geekatron. :)

http://www.pottermore.com/

12. Brate, Smorena, k'o neko dete si, majke mi.
    Ocu i ja da probam!

Te sto su ko deca su najboljse.

13. Leba mi, imas 21 godinu, a ponasas se k'o ja kacam imao 12. Al boli te uvo, i ja bih voleo da se vratim u te godine i da mi vristi jaje za sve.

14. Te sto su ko deca su najboljse

Te što izgledaju nevino se uglavnoj rasturaju od kurca.
    Izvinjavam se na neposrednosti.

15. Sale, ti to najbolje znas jer te sto su deca su ti vrsnjakinje.

16. Hahahaha, š'o jes', jes', al' imam dosta i takvog društva. Al' nije to tako loše, opet možeš da budeš i odgovoran i da skupljaš giki figurice i tako to. :)

17. Sale, ti to najbolje znas jer te sto su deca su ti vrsnjakinje.

Ауу, шта ти је рекоо.

18. Te što izgledaju nevino se uglavnoj rasturaju od kurca.
    Izvinjavam se na neposrednosti.

Tacno.

Ауу, шта ти је рекоо.

Sta?

19. Онај ошћај кад купиш пешес пакета пива коме рок истиче за 15 дана. Лочи крмче.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.