Brate, izgleda da si promasio temu.
Brate, vratiš se na prošlu stranu i čitaš od početka....
Izvini, molim te.
Oprošteno ti je.
пао ми је данас на усменом делу испита део градива који убедљиво најбоље знам (:
Bila sam na maratonu na Fruškoj Gori i prepešačila stazu od 17 km.
Bravo!
Imam definiciju bez ijednog minusa i po svoj prilici ce tako da ostane!
E jebiga :)
priznajem, vucice, presla si me...
:)
Колику грешку си направио што си то објавио ође :)
Ma jok, ako je verovati Kosticu, autori su na Forumu, ne zgadija. Ostace ona dje je i bila.
to sam i ja izjavio pre jedno godinu dana... od tada sam pametniji...
Vidi molim te, "žgadija" je definisano a "autori" nije. Ovo mora da govori nešto samo me mrzi da razmišljam šta.
autori su oni čije definicije žgadija plagira...
Spavala sam noćas 8 (osam) sati, a to mi se nije dogodilo ihahaaaj. Bila sam ubeđena da po ceo dan zevam zbog niskog pritiska.
crko Skajp?
Mi se prebacili na gmail, manje trokira :))
Crnka sam ponovo, fala Bogu. Moradoh da se pohvalim, ono plavo je bilo mnogo ružno, tako da sam sad opet kako treba.
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Brate, izgleda da si promasio temu.
Brate, vratiš se na prošlu stranu i čitaš od početka....
Izvini, molim te.
Oprošteno ti je.
пао ми је данас на усменом делу испита део градива који убедљиво најбоље знам (:
Bila sam na maratonu na Fruškoj Gori i prepešačila stazu od 17 km.
Bravo!
Imam definiciju bez ijednog minusa i po svoj prilici ce tako da ostane!
E jebiga :)
priznajem, vucice, presla si me...
:)
Колику грешку си направио што си то објавио ође :)
Ma jok, ako je verovati Kosticu, autori su na Forumu, ne zgadija. Ostace ona dje je i bila.
to sam i ja izjavio pre jedno godinu dana... od tada sam pametniji...
Vidi molim te, "žgadija" je definisano a "autori" nije. Ovo mora da govori nešto samo me mrzi da razmišljam šta.
autori su oni čije definicije žgadija plagira...
Spavala sam noćas 8 (osam) sati, a to mi se nije dogodilo ihahaaaj. Bila sam ubeđena da po ceo dan zevam zbog niskog pritiska.
crko Skajp?
Mi se prebacili na gmail, manje trokira :))
Crnka sam ponovo, fala Bogu. Moradoh da se pohvalim, ono plavo je bilo mnogo ružno, tako da sam sad opet kako treba.