Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Brate, izgleda da si promasio temu.
Brate, vratiš se na prošlu stranu i čitaš od početka....
Izvini, molim te.
Oprošteno ti je.
пао ми је данас на усменом делу испита део градива који убедљиво најбоље знам (:
Bila sam na maratonu na Fruškoj Gori i prepešačila stazu od 17 km.
Bravo!
Imam definiciju bez ijednog minusa i po svoj prilici ce tako da ostane!
E jebiga :)
priznajem, vucice, presla si me...
:)
Колику грешку си направио што си то објавио ође :)
Ma jok, ako je verovati Kosticu, autori su na Forumu, ne zgadija. Ostace ona dje je i bila.
to sam i ja izjavio pre jedno godinu dana... od tada sam pametniji...
Vidi molim te, "žgadija" je definisano a "autori" nije. Ovo mora da govori nešto samo me mrzi da razmišljam šta.
autori su oni čije definicije žgadija plagira...
Spavala sam noćas 8 (osam) sati, a to mi se nije dogodilo ihahaaaj. Bila sam ubeđena da po ceo dan zevam zbog niskog pritiska.
crko Skajp?
Mi se prebacili na gmail, manje trokira :))
Crnka sam ponovo, fala Bogu. Moradoh da se pohvalim, ono plavo je bilo mnogo ružno, tako da sam sad opet kako treba.