Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Brate, izgleda da si promasio temu.
Brate, vratiš se na prošlu stranu i čitaš od početka....
Izvini, molim te.
Oprošteno ti je.
пао ми је данас на усменом делу испита део градива који убедљиво најбоље знам (:
Bila sam na maratonu na Fruškoj Gori i prepešačila stazu od 17 km.
Bravo!
Imam definiciju bez ijednog minusa i po svoj prilici ce tako da ostane!
E jebiga :)
priznajem, vucice, presla si me...
:)
Колику грешку си направио што си то објавио ође :)
Ma jok, ako je verovati Kosticu, autori su na Forumu, ne zgadija. Ostace ona dje je i bila.
to sam i ja izjavio pre jedno godinu dana... od tada sam pametniji...
Vidi molim te, "žgadija" je definisano a "autori" nije. Ovo mora da govori nešto samo me mrzi da razmišljam šta.
autori su oni čije definicije žgadija plagira...
Spavala sam noćas 8 (osam) sati, a to mi se nije dogodilo ihahaaaj. Bila sam ubeđena da po ceo dan zevam zbog niskog pritiska.
crko Skajp?
Mi se prebacili na gmail, manje trokira :))
Crnka sam ponovo, fala Bogu. Moradoh da se pohvalim, ono plavo je bilo mnogo ružno, tako da sam sad opet kako treba.