U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
meni taj lavov limun nikako ne paše... ne znam zašto ;)
Sve Lavovo mi je okej (pogotovo crno), sem pravog piva, koje mi je ogavno, od pravih samo Jelen :) Viđo' neki dan u Merkatoru, ima još nekih piva sa ukusom limuna, valjalo bi to probati..
ne ja, ovaj grejp je ultimativan, ne tražim ništa preko toga...
Била сам у Палићком зоо врту, супер је. Ал' нисам нашла пиво :О
Danas? Imaš pivo pored belih medveda, iza onih trambulina za klince... Fresh nisu imali, popio sam ga tek kod kuće...
Ма била сам пре више од годину дана.
Verovala ti meni ili ne, ja sam to crno probao tek prošle godine na Festu. :) Dobro je. A grejp kao voće ne volim, ali ću to vops svakako probati. :)
Mi vodimo decu svakog prvog maja na Palić u Zoo... poznajem svaku životinju lično...
Капирам да сам поставио рекорд јер сам на слагалици одговорио на питање за 0.14 секунди , то може да потврди чика Џанки јер сам играо против њега.
Usralo te.
јок брате , мисли ми теку брзином светлости..
Zaradio crvenu, fakje.
Crvenu bulju? Spenkovo te Perke?
llolololo, vuk'o sam kante kod ćaleta pa dobio 'iljadarku.
Zaposlio sam se. :)
Cestitam! Gde?
Sajtel, neka američka firma. Kao customer care representative. Kako se prevodi jebem li ga, reprezentativac u negi mušterija. Dojajna plata, što je najbitnije.
Au, boli te kurac! Ja konto zaposlio si se na mesalici ili u brzoj hrani.
Dosta je mešalice i lopatanja, pipkanje u kasne sate je počelo da mi se pretvara u sado-mazo iskustvo od žuljevitih i orožalih dlanova.
Svaka vam čast ako ne nađete gde da kupite pivo na Paliću. Ima ona prodavnica na ulazu. A ako prvog maja ne nađete, onda ste prirodni talenat. lolo Nego kad smo kod Palića i prvog maja, jel bila masa ljudi?