Moram nekome da se pohvalim

1. Jeste bre Sijalica...dobar je skroz....

aj da mu posaljemo neke pozitivne misli...

2. Ma ne treba mu to, otrešće ga kao seljak šljivu.

3. koga boli kutac za Legende....kakvo sranje...jebem im majhku u picku, na nekom kvizu pitanje o legendAMA...MURS MAJKU VAM JEBEM KRETESKU....

4. A realno je znao mnogo bolje od onog ćelavog, a onaj peško iz legendi radi za švedske judeomasone.

5. Pa ne može se dozvoliti da dijete pobjedi ćelavog.

6. Аватар издржао мјесец дана. Напредујем...

7. Direktno se uključujem iz "moje" kafane, ima li neko da se pridruži?

8. Пренио сам 40 бала сијена од по 20 кила од гараже до штале!!! и растурио буре ђе се скупљају шљиве за ракију :(((((
    И да...КУРДЕ ИМАЈУ НОВЕ СЛИКЕ ЛИЈЕСКЕ, ПА АКО ХОЋЕШ :Д

9. mnogo mi je lepo--------------..................

10. Upravo sam pojeo krišku sa kajmakom! HA!

Kacam kajmačar, štaš

11. Боле ме бриге. Данас је 10 дан како сам бацио дуван. Након 5 година пушења истог. Опаааа нема повлачења, нема предаје!

12. Rečeno mi da sam najbolja devojka na svetu. Ode nos pod oblake... :)

13. n!n@
    Rečeno mi da sam najbolja devojka na svetu. Ode nos pod oblake... :)

znaci ima sa kim i da te uporedi? To... :p

14. Ne Kolfilde, ja njemu sve verujem, on mene nikad ne bi slagao... Karmin na vratu mu je bio od druga koji se zajebavao sa sestrinom šminkom...

15. Сад дош'о са пјесничке вечери Матије Бећковића. Највећи човјек којег сам у животу срео, без сумње.

16. ima preko dva metra?

17. Највећи човек кога сам ја срео је неки батица који је био на турниру у баскету у мом граду. Има 226 цм.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.