Moram nekome da se pohvalim

  1. Au Črčila, ala je ovo netačno. LOLe, ignoriši i gledaj moj PVT :)

  2. Хвала Оксе, хвала и теби Чрчо, мада си ме мало избедачила ал нема везе :))

  3. Skroz tačno, ne znam kad si ti bio tamo, ali kažem kako je sada. I napisala sam i šta devojka koja studira to kaže.
    Nama je bila fora u društvu dve godine, kad neko od nas ima sat vremena pauzu da kaže "Pu! Što nism upisao žurnalistiku da se zanimam nečim u međuvremenu"
    Sada je smejurija. Uostalom rasporedi i slično može da se vidi na sajtu.

  4. Хвала Оксе, хвала и теби Чрчо, мада си ме мало избедачила ал нема везе :))

    Ma pusti Črčilu, ona ide u školicu za crtanje :)

    Baš bih voleo da vidim pametnjakoviće koji tvrde kako je FPN lak kako spremaju "filozofijicu" iz pet knjižurina i moraju da polože pet delova da bi prošli ispit. Ili kako štrebaju Opštu sociologiju od 1.200 strana bruto.

  5. Nisam rekla da je ceo FPN lak, nego da je Žurnalistika izuzeno laka.

  6. Nisam rekla da je ceo FPN lak, nego da je Žurnalistika izuzeno laka.

    Pa ja o žurnalistici i pišem. Dakle, osim socijalnog smera, Žurnalistika, Politikološki i Međunarodni se razlikuju u 20 odsto ispita svega. Ne volim kada neko tako olako nipodoštava nešto čime se intenzivno (ili manje intenzivno) bavim godinama. Ja pljujem na smisao tog smera, ali da je lak - nije.

  7. nasla sam kartu za exit! I jutros sam se probudila pored jebenog boga Erosa, uuf, i mislim da sam se zaljubila, FUCK YEAH!

  8. Važi.

    E jebiga, ovaj odgovor ti je na nivou ja-znam-a-ox-je-glup-i-laze.

    Evo samo nekih od predmeta koji se polazu na Zurnalistici: Osnovi političkih nauka, Filozofija, Teorija političkog sistema, Savremena politička istorija, Istorija političkih teorija, Metodologija političkih nauka, Politička ekonomija, Politička sociologija, Politička sociologija savremenog društva, Politička antropologija, Savremeni politički sistemi, Politički sistem Srbije...

    Donedavno je diploma glasila dipl. politikolog - novinar.

  9. Zavrsila srednju sa prosekom 5,0 i polozila maturski sa istim ocenama.
    Jos samo prijemni...

  10. Danas cu da rucam!!!

  11. Zavrsila srednju sa prosekom 5,0 i polozila maturski sa istim ocenama.
    Jos samo prijemni...

    . ♥♥♥ .
    Доппио идолу!!!

  12. Donedavno je diploma glasila dipl. politikolog - novinar.

    Donedavno?
    O tome ti pričam.

    A sada je žurnalista.
    Nije kao što je bilo. Izvlače se gde stignu, ne uče sve što bi trebalo. Garantovano ne uče sve što si ti. I iz godine u godinu je sve smešniji profil studenata koji upisuju žurnalistiku.

    A i predmete što si naveo, rasporedi po jedan u semestru i to ti je to. Jedan težak normalan predmet, i ostalo je lađenje muda uglavnom. Nema veze s fpnom tj novinarstvom od pre 5 ili 10 godina.
    Koliko sam čula Politikologija i onaj drugi smer međunarodni odnosi su bolji nego ranije, strani predavači i to. Ali žurnalistika propada. Jer je potražnja srozana. 50% njih ima ambiciju da se zaposli na pinku ili prvoj. O čemu pričamo?

    Uzgred, neću da spemujem ovo više, nek se hvale ljudi.

  13. Od sutra pocinjem da radim...ZA NOVCE!!! HA!

  14. Завршио средњу, написао три главе романа, сутра по диплому, од прекосутра радим, даће Бог да се упишем на факс. То би било то. И много сам зајебан. :)

  15. Dobila prsten od dečka! :)

  16. Imam 741 subscribers. :)

  17. Имаш дечка? Какав смор...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.