U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
I pratim ga iz sekunda u sekund, hoce li se neko potruditi da ga nadje i rebne lajk ili jos bolje plus - jok! :)
Eo lupih ti ja jedan splu :D
Ja bas dosao da se pohvalim da je pao jedan. 'fala :)
E, kupila sam ''Hobita'' konačno, sa divnim ilustracijama.
Izgleda da cu dobiti posao u struci. Osecam se kao da sanjam... Prosto nemoguce!
Izgleda da cu dobiti posao u struci. Osecam se kao da sanjam... Prosto nemoguce!
Volontiranje se ne vazi!
Ah, nije volontiranje, placeno, prijavljeno, legalno radno mesto. Kao na filmu!
Čestitke :)
Kupila sam knjigu Dostojevskog za 4 eura.
Čestitam Ckavu.
Velikodušni sused iz stana pored me je obavestio da se pre nekih mesec dana neko ovajdio novim adslom i da dotični ne stavlja šifru na isti. Isprobano, daunloduje brzinom oko 150 kb/s. :)
Kupio sam klincu Fendera Squirea i pojacalo i kajs i trzalice i futrolu i kabl i saso mange sta treba, i on bre ono SVIRA! Kaze da mu je lakse nego onu klasicnu gitaru.
Satrece se od zena kad poraste...
Nek je živ i zdrav, i neka ga služi taragi!
Bravo ti ga, torazulu. Ja maštam da kupim neku elektriku i ozvučenjce i da konačno, ko rok-Raskoljnikov dokusurim babu ispod, što se stalno žali na buku.
Jbg, biće valjda para i volje..
Hvala ljudi!:) I hvala svima koji su pomogli savetima. Da nije vas, ja bi je ukljucio na 220V...:P
daj ga kod Trnde na casove pod hitno! posle malo kod Mikice i na kraju kod tate Radomira ako mozes da priustis, nece se baci. Ovaj moj tera saksofon jos uvek, a ja kupio kopiju fendera za mene, nece se baci :)
prvi zvanican nastup sam imao onomad, ceri mi bio rodjendan, sam se opio ko tele, reko pajsad: 3,4 ja sam rodjeeeeen, u cvecu livada....
sad spremam tacku sa klincom "Lilly was her'' za dzitru i sax, mi (cemo da) jebemo!
A kod Zdeeeeeenka?:)
Salim se, planirao sam na leto da ga dam bas kod Trnde, i to mu je sto mu je, il si Hendriks ili nisi lolo...
Za ono drugo ga ucim pomalo, al oce zena da me stavi u top, ja joj kazem NE SMEM DA DOZVOLIM DA MALI OSTANE SLEP KOD OCIJU!!! SVEMUJEBEM!!!Treba da ti posle dovede neku neznam ni ja... Znaci, Sine, sad imas i gitaru, ALI osnovno je i dalje, gledaj u oci, zovi je po imenu, i sto pre uspostavi kontakt dodirom...
Dušan Džakić mi jakovo status. Ja sam baja.
полижеш ми јаја
Коначно инсталирао најновији апдејт за Adobe Flash Player.
А хвалим се јер у мом случају инсталирање апдејтова за AFP иде овако:
-Скинем апдејт с нета;
-Покренем инсталацију;
-инсталација дође на пола па ми каже да затворим браузер;
-затворим браузер, кликнем Retry;
-крене, опет ми каже да затворим браузер;
-дрмнем по мишу, опет кликнем Retry;
- крене и опет одбије да настави под образложењем да браузер, ипак, нисам затворио;
-изнервирам се и јаче лупим Retry;
-опет крене и опет каже да нисам затворио браузер;
-опсујем му оца кинеског, кунем му децу и поручујем му да ћу газити дрљачом преко муда ономе ко је смислио толико монголоидну инсталацију;
-22 клика и 56 варијација псовки касније, ипак излазим као победник, јер се апдејт инсталирао;
-вадим шунку и мајонез из фрижидера, сечем леба и частим сам себе за подухват издржљивости.
Voljena od strane džentlmena a da to ni sama nisam znala :D