Moram nekome da se pohvalim

1. Nisi sliku okačila, da krenu cure sa ponudama :D

2. Videla sam ja Goginog sina i sve što je Goga rekla potvrđujem i plus dodajem da je preskromna!

3. Ni slučajno, ni na fejs ne stavljam njegovu sliku, izričito mi je zabranio ;) Kad on reši-nek radi šta mu je volja :)

4. Ja moram da se pohvalim da sam isplatio sve račune, i sad sam miran do 1. Onda moram misliti šta ću za kiriju.

5. Konačno pravimo svirku u NS-u, opaaaa! Inostrano tržište i više od 1500din po svirci idemoooo opaaaa!

6. Herclih vilkomen in Vojvodina.

7. nakon celih 6 meseci grozomorne potrage, hiljade pokidanih živaca, i stotine odaslatih cv-jeva - dobila sa posao!

živeli!

8. nakon celih 6 meseci grozomorne potrage, hiljade pokidanih živaca, i stotine odaslatih cv-jeva - dobila sa posao!

ТО

9. Sjajno, to i mene čeka! Jadni živci! :)

10. hvala drugari! častim turu!

marcipan, ako ti bude trebao bilo kakav savet - tu sam :)

11. Е благо теби.

12. Јеее! Каd si mi tako čestitao zovem te na slavlje sa mojom širom familijom i komšijama povodom ovog dogadjaja.

13. Bra'o, lemajo! Pokaži im svima od kakve si fele! :*
    Čestitam ti od srca!

14. marcipan, ako ti bude trebao bilo kakav savet - tu sam :)

Grasias :* nemam blage veze moram po tezama da razmislim odakle da krenem pa ću da se javim! :)

15. fala gogo! već sutra počinjem, neam pojma kako ću da ustanem ujutru, ne smem večeras na čet zalaziti! :D

nema frke, marcipan, ja sam tu :)

16. Ne zaboravi jabuku za učiteljicu, ups, za šefa :))
    Srećno ti bilo, a sad šibaj bre na kunt! :*

17. I ja ti čestitam, Lemajo, baš mi je drago :)) :*

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.