Nisi sliku okačila, da krenu cure sa ponudama :D
Videla sam ja Goginog sina i sve što je Goga rekla potvrđujem i plus dodajem da je preskromna!
Ni slučajno, ni na fejs ne stavljam njegovu sliku, izričito mi je zabranio ;) Kad on reši-nek radi šta mu je volja :)
Ja moram da se pohvalim da sam isplatio sve račune, i sad sam miran do 1. Onda moram misliti šta ću za kiriju.
Konačno pravimo svirku u NS-u, opaaaa! Inostrano tržište i više od 1500din po svirci idemoooo opaaaa!
Herclih vilkomen in Vojvodina.
nakon celih 6 meseci grozomorne potrage, hiljade pokidanih živaca, i stotine odaslatih cv-jeva - dobila sa posao!
živeli!
Честитке Љемајо...
ТО
Uraaaaaa!
Sjajno, to i mene čeka! Jadni živci! :)
hvala drugari! častim turu!
marcipan, ako ti bude trebao bilo kakav savet - tu sam :)
Moj 1000. post!
Е благо теби.
Јеее! Каd si mi tako čestitao zovem te na slavlje sa mojom širom familijom i komšijama povodom ovog dogadjaja.
Bra'o, lemajo! Pokaži im svima od kakve si fele! :* Čestitam ti od srca!
Grasias :* nemam blage veze moram po tezama da razmislim odakle da krenem pa ću da se javim! :)
fala gogo! već sutra počinjem, neam pojma kako ću da ustanem ujutru, ne smem večeras na čet zalaziti! :D
nema frke, marcipan, ja sam tu :)
Ne zaboravi jabuku za učiteljicu, ups, za šefa :)) Srećno ti bilo, a sad šibaj bre na kunt! :*
I ja ti čestitam, Lemajo, baš mi je drago :)) :*
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Nisi sliku okačila, da krenu cure sa ponudama :D
Videla sam ja Goginog sina i sve što je Goga rekla potvrđujem i plus dodajem da je preskromna!
Ni slučajno, ni na fejs ne stavljam njegovu sliku, izričito mi je zabranio ;) Kad on reši-nek radi šta mu je volja :)
Ja moram da se pohvalim da sam isplatio sve račune, i sad sam miran do 1. Onda moram misliti šta ću za kiriju.
Konačno pravimo svirku u NS-u, opaaaa! Inostrano tržište i više od 1500din po svirci idemoooo opaaaa!
Herclih vilkomen in Vojvodina.
nakon celih 6 meseci grozomorne potrage, hiljade pokidanih živaca, i stotine odaslatih cv-jeva - dobila sa posao!
živeli!
Честитке Љемајо...
ТО
Uraaaaaa!
Sjajno, to i mene čeka! Jadni živci! :)
hvala drugari! častim turu!
marcipan, ako ti bude trebao bilo kakav savet - tu sam :)
Moj 1000. post!
Е благо теби.
Јеее! Каd si mi tako čestitao zovem te na slavlje sa mojom širom familijom i komšijama povodom ovog dogadjaja.
Bra'o, lemajo! Pokaži im svima od kakve si fele! :*
Čestitam ti od srca!
Grasias :* nemam blage veze moram po tezama da razmislim odakle da krenem pa ću da se javim! :)
fala gogo! već sutra počinjem, neam pojma kako ću da ustanem ujutru, ne smem večeras na čet zalaziti! :D
nema frke, marcipan, ja sam tu :)
Ne zaboravi jabuku za učiteljicu, ups, za šefa :))
Srećno ti bilo, a sad šibaj bre na kunt! :*
I ja ti čestitam, Lemajo, baš mi je drago :)) :*