Moram nekome da se pohvalim

1. e fala i tebi nezaboravka!

evo idem gogo, samo da završim seriju! :D

2. Ti si još ovde? Beži bre na spavanje, sutra se radi! :)

3. Moram i ja iskoristiti priliku da čestitam Pegi. :)

4. vid ovog što se lažno predstavlja kao moj muž!!!

evo gotova serija! laku noć!

5. Pa dobro, jbg on švercovao sliku u pasošu. Ja sam glavom i bradom Al.

6. al se okupile ove matorke nocas, alo bre, mladi se otisli da lajferisu, petak je vece, sedam u mece, i te munje, remember?
    lemajo, cestitke, znaci dolazis na sledece sakupljanje? :)

ajd i ja dizjavim nesto za dnevnik, ostavih klinca da radi test za srednju skolu, ako ojebe, dobija skolarinu, sto znaci starom ocu tj meni ostaje vise gengi u padze :)))
    el cu ga dam na zanat, pa ne mozemo svi ni dr sci mr bolonjeze da budemo, pa jel nije :)

7. Леми, нек је сасрећом! А ако засере, може овде да настави Чколовање. :)

8. Да се похвалим једном рекламом како сам направио страницу коју сви треба да лајкујете и шерујете екекекекекекеке:

https://www.facebook.com/BudiDzentlmen

9. Moram da se pohvalim da sam toliko jako otkinuo čovjeka mavašijem u lakat da me sad toliko boli zglob da ne mogu da stanem na nogu.

Bravo ja.

10. скочко, а фрактура лакта на 3 места код човека се не спомиње, само се мисли на своје дупе.

11. Šta me boli za njega, što je stavljao lakat đe mu nije mjesto? Dobro, jes' mu tu mjesto al shvataš poentu... :D

12. Прошао на општинском на књижевној олимпијади или како се већ зове то такмичење... Драго ми је али нисам планирао да идем даље јер морам историју да спремам, ово ми је сад терет.

13. Ne da sam zavila sarmu, prevazisla sam samu sebe. :)

14. prerano se poradovah. posao je govno. idem da se izjadam.

15. ma lemajo bar imaš posao, biće bolje valjda.

16. lemajo, a sta radis to kad ti je pos'o govno?

17. Polozio biohemiju, fala kurcu...

18. Skuvao sam kajganu, ako ne računam to što je malo slabije posoljena ovo je remek delo!

19. Misliš valjda da si je ispržio?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.