Jok, nego mi to znamo isuviše dobro da nikad nismo morali buljiti u one skripte i učiti odgovore napamet. I onda se mahom sjebemo na idiotskim pitanjima.
Не треба никад полагати вожњу, после се само наложиш и купујеш кола и продајеш и купујеш и продајеш, па поправљаш па буџиш па купујеш и продајеш па гледаш половниаутомобили.цом па купујеш и продајеш, па друфтујеш па гледаш колико може да развије па идеш да ти жиле убуџи ђунту са ситним нутом па те неко удари па јуриш одштету па ти неког удариш па немаш шта да једеш па купујеш па продајеш... То је проклетство!
Svi mi koji smo okinuli testove jednom a položili izprve smo bolji vozači. Tako da imaš sve predispozicije da i ti tako jednog dana.
:D
ja sam pao prvi put testove zbog 2 poJena i jebene kružne raskrsnice :)
i dan danas prouzrokujem zastoj u saobraćaju
Не него сте нубаре па нисте могли да положите из прве опааааа
Jok, nego mi to znamo isuviše dobro da nikad nismo morali buljiti u one skripte i učiti odgovore napamet. I onda se mahom sjebemo na idiotskim pitanjima.
True story, bro.
xD
TAKOE SKOČKO!!!
imam crvenu floridu a i dalje me žele
ЈА УЧИЈО СА РАЗУМЕВАЊЕМ!
Hahaha :D Hvala Kajtezzz mađijo.
Jok, nego mi to znamo isuviše dobro da nikad nismo morali buljiti u one skripte
Taj rad :)
kod mene je bio problem u vinjaku za prve testove :)
Zar nisu vinjaku rešenja problema?
jesu, kad popiješ SAMO dva pre ispita :)
Не треба никад полагати вожњу, после се само наложиш и купујеш кола и продајеш и купујеш и продајеш, па поправљаш па буџиш па купујеш и продајеш па гледаш половниаутомобили.цом па купујеш и продајеш, па друфтујеш па гледаш колико може да развије па идеш да ти жиле убуџи ђунту са ситним нутом па те неко удари па јуриш одштету па ти неког удариш па немаш шта да једеш па купујеш па продајеш... То је проклетство!
jes kurac, ja položio 1996. i još nemam svoj auto :)
Vinjak više nije problem.
Problem su dva Vinjaka više.
Немој никад ни да га купујеш, то је проклетство! You don't want any of this shit!
http://www.youtube.com/watch?v=AnZh1fgk8wk
:ДДД
evo žena pravi prženice
Prijatno!
Spremijo sam Istoriju prava za ispit koji je sredinom marta.
Браво ЦКМ! Ја још нисам спремио кривично од средине прошлог фебруара. лоло
To uporedo spremam dva... poludeo sam skroz...