Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Није ми пуко нет два дана.
Hvalim se kako sam sad zamalo sestru prebio.
Kupim fnatic podlogu za 1700 dinara, pazim da mi trunka prasine ne padne na nju i ona jutros lagano dok sam bio na poslu STAVILA KAFU NA NJU ALO!!?!? PA JEL TO PODMETAC ZA KAFU JEBEM TI SUNCE BEZOBRAZNO!?!?! ALOOOO???
opet ovi moji s faksa organizuju priredbu
i opet sam sirota među organizatorima, jer sam zbog bolesti propustila glavni sastanak gdje sam mogla da se prijavim da glumim, a sad je kasno
ali, dobile smo drugarica i ja da napravimo završnicu na poljskom što me izuzetno raduje, naredna 3 mjeseca drndanja oko ovoga, weee
Kupim fnatic podlogu za 1700 dinara, pazim da mi trunka prasine ne padne na nju i ona jutros lagano dok sam bio na poslu STAVILA KAFU NA NJU ALO!!?!? PA JEL TO PODMETAC ZA KAFU JEBEM TI SUNCE BEZOBRAZNO!?!?! ALOOOO???
http://24.media.tumblr.com/0dd45db17f79739878637acc8247df86/tumblr_mi1brn2Tdf1qjf4x5o1_400.gif
menjao sam stakla na naočarima, prvi put otkad sam počeo da ih nosim, i ne mogu da verujem koliko mi je sad dobra grafika olololo
Ево и овде да се испромовишем, опростићете наравно :). Нови спот мог студија.
http://www.youtube.com/watch?v=MULIAJx8AkM
Fili 'de si nabavio ovu lepu devojku?
Нисам ја Фили, њему сам радио спот само :). Иначе лепа девојка је још лепша уживо.
lololololo izvini sto sam mislio da si to ti :DD verujem ti.
lolololo Obožavaoce, samo tebe hvale u komentarima.
Pobedio sam Akinatora, pička nije znala ko je Uroš Mišić!
Видео сам данас ДВА пујда!
Ово пишем са новог Галакси Нексуса 7 који ЈЕБЕ!!
Наравно да јебе кад има ћирилицу!
Ja na ovom mom govnetu mogu da stavim samo rusku ćirilicu, a ona nema ć, ž, nj, lj... :(
Плодим и кад ми је само 7 инча...
Danas mi godinu dana ovde. Ne znam da l' da SE hvalim il... :)
napokon sam pila pivo od borovnice i sad mi se plače što ga nema u ns
je li to slatko?
napokon sam pila pivo od borovnice i sad mi se plače što ga nema u ns
Pogriješila si temu. Ovo je prava tema za takvo nešto. Čuj pivo od borovnice.