Prijava

Није ми пуко нет два дана.

Hvalim se kako sam sad zamalo sestru prebio.
Kupim fnatic podlogu za 1700 dinara, pazim da mi trunka prasine ne padne na nju i ona jutros lagano dok sam bio na poslu STAVILA KAFU NA NJU ALO!!?!? PA JEL TO PODMETAC ZA KAFU JEBEM TI SUNCE BEZOBRAZNO!?!?! ALOOOO???

opet ovi moji s faksa organizuju priredbu
i opet sam sirota među organizatorima, jer sam zbog bolesti propustila glavni sastanak gdje sam mogla da se prijavim da glumim, a sad je kasno
ali, dobile smo drugarica i ja da napravimo završnicu na poljskom što me izuzetno raduje, naredna 3 mjeseca drndanja oko ovoga, weee

Hvalim se kako sam sad zamalo sestru prebio.
Kupim fnatic podlogu za 1700 dinara, pazim da mi trunka prasine ne padne na nju i ona jutros lagano dok sam bio na poslu STAVILA KAFU NA NJU ALO!!?!? PA JEL TO PODMETAC ZA KAFU JEBEM TI SUNCE BEZOBRAZNO!?!?! ALOOOO???

http://24.media.tumblr.com/0dd45db17f79739878637acc8247df86/tumblr_mi1brn2Tdf1qjf4x5o1_400.gif

menjao sam stakla na naočarima, prvi put otkad sam počeo da ih nosim, i ne mogu da verujem koliko mi je sad dobra grafika olololo

Ево и овде да се испромовишем, опростићете наравно :). Нови спот мог студија.
http://www.youtube.com/watch?v=MULIAJx8AkM

Fili 'de si nabavio ovu lepu devojku?

Нисам ја Фили, њему сам радио спот само :). Иначе лепа девојка је још лепша уживо.

lololololo izvini sto sam mislio da si to ti :DD verujem ti.

lolololo Obožavaoce, samo tebe hvale u komentarima.

Pobedio sam Akinatora, pička nije znala ko je Uroš Mišić!

Видео сам данас ДВА пујда!

Ово пишем са новог Галакси Нексуса 7 који ЈЕБЕ!!

Наравно да јебе кад има ћирилицу!

Ja na ovom mom govnetu mogu da stavim samo rusku ćirilicu, a ona nema ć, ž, nj, lj... :(

Плодим и кад ми је само 7 инча...

Danas mi godinu dana ovde. Ne znam da l' da SE hvalim il... :)

napokon sam pila pivo od borovnice i sad mi se plače što ga nema u ns

Mala Vidra
napokon sam pila pivo od borovnice i sad mi se plače što ga nema u ns

Pogriješila si temu. Ovo je prava tema za takvo nešto. Čuj pivo od borovnice.