Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
uu, kupinovo vino jes zlo
kupinovo se pije samo decilitar i samo ujutro - osim ako kupiš ono Ekofarm, njega možeš sipati kao vodu...
А је л' има нека нежељена дејства ако попијеш више од децилитар?
ima, oduzmu ti se noge, obrazi počnu da gore, a kad pišaš moraš da izbegneš fokusiranje na jednu tačku da ne razbiješ šolju - ukoliko je žensko u pitanju onda podeljena flaša između nje i muškarca vrlo često ima za posledicu trudnoću... zajebano kupinovo...
Јеб'о те... Мораћу да пробам то.
i ja, samo ne znam da l' će ova drugarica pristat'..
Брус Ли, ај бачи поглед ође, дај ми одговор за годишњицу. лоло
http://vukajlija.com/forum/teme/23170-informacije-o-odnosu-vasih-glasova?strana=174#post_2304544
sine
neš dobit odabranu jer je godišnjica
dali bi ti odmah, a ne poslije 20og spominjanja po forumu
Не треба ми одабрана Мали Гидро и не тражим је. Само тражим да ми се каже кол'ко сам гласова поделиЈо да могу мирно да спавам!
eno bacio odgovor - nisam otpratio temu :)
Фала и ође! :)
ovo od borovnice više slatko i sok nego vino, ima samo 4% alkohola.
ma sva ta slatka pića su car
i eto D:
i ja volim slatka vina. volim i slatke koktele. sve slatko volim.
Evo malo da prekim ovaj spam.
Ja hoću da se pohvalim kako sam danas ušla u farmerice koje sam kupila pre 5 godina.
I to ću da proslavim na sledeći način :
http://i48.tinypic.com/oqkfpi.jpg
Opa!
Оћеш да се разведеш па да се удаш за мене?
Rejven je kanda od onih što sagrade kulu od karata pa to proslave rušeći je na najspektakularniji mogući način.
i ja bih ženu koja zna kuvati, a ne da joj zagori voda u loncu.
Eto, lepo babe kažu da put do muškarčevog srca vodi preko stomaka.
Edit: imala sam ovde lapsus, umesto preko, otkucah "do".