Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
misliš "od stomaka"?
Преко, брате.
pardon, lapsus ispravljen
ma ona napisala bila "do stomaka", sada je ona ispravila i ostavila mene kao majmuna sa mojim postom :D
Jutros dok sam išao na posao, slučajno sam naleteo na bobasto drvo na kome su se nalazile nekih dvadesetak sova različitih veličina. Nikada pre nisam naišao na nešto ovako. Stao sam i u jednom trenutku svi pogledi su bili uprti u mom pravcu, čudan osećaj kada te gleda toliki broj sova. Ne znam odakle su se stvorile i u tolikom broju, jedino što mi je žao, jeste, što nisam imao neki fotoaparat da sve to da ovekovečim.
Brate smanji malo, izgleda da te stigao onaj esid... :)
Ko zna da li su to bile sove. :D
Ozbiljno, nisam mogao da verujem. I to ispred picerije pokojnog Sime Rebića.
znajući gde radi, garant je pogledao na kancelariju DS-a preko puta :)
nikada ja neću klabingovati, vidim ja opasno je to :)
Dobio sam olovku iz sudnice Tribunala u Hagu sa suđenja dr Radovanu Karadžiću od jednog svjedoka koji je svjedočio u odbrani.
Onako mala, crna i na sebi ima oznaku stilizovane krune a ispod piše BILDERBERG.
Eto, sad vidite ko upravlja tim sudom. Bilderberg grupa.
Данас јео пудинг од ваниле из кантице за мајонез у препуном амфитеатру. Најјачи понедељак икад.
A jedan od bivših direktora tog tribunala je 1993. donosio humanitarnu pomoć u lekovima za Srpsku... znam ga lično :)
Pretpostavljam da su lijekovi iz Bayer-a.
Nisu, ali lik je poreklom Švaba iz Vojvodine - ako kažem bilo šta drugo ofiraću ga, a to ne želim jer čovek još čuva poklone dobijene od srpske vojske...
Besprizorno silovala kanticu Eurokrema - sprst!
prvi put u životu sam doživeo da me žemska muva (i to odlična žemska), a pritom nisam neki lepotan lololo
i? si jebo?
jesam, jebo sam ruku pre pola sata i otišao da se istuširam olololo
polako, bio je neki fazon upoznavanja preko zajedničke drugarice, videćemo se za koji dan (:
ne idem ja u KLABING lemajo jebogati, pa da imam prisni kontakt sžemske!
Ipak si ti zubar, Fokuse, misli o tome :))