Moram nekome da se pohvalim

1. daj sliku da ih vidimo.

Панинаро, зашто желиш да видиш мушке длакаве ногураче у штиклама, децхко?

ЕДИТ: ФМН, не знам за вас да јесте, ал за Вука знам да није сигурно. :Д

2. Панинаро, зашто желиш да видиш мушке длакаве ногураче у штиклама, децхко?

Kako ti, Veverice, znaš da smo mi žene? :P

3. svi smo mi dječaci.

4. Veverica teoretičar zavere. :)

5. Te cipele su odvratne, u pravu si... Ima lepe obuće, posebno baletanki, ali zato i užasnih modela, nemam pojma ko to može da nosi... Baš juče gledam, došla majka sa ćerkom u radnju i proba neke cipele na štiklu, ali sa onim vojničkim dezenom, gde li će ono da nosi, žena od 50 godina sa mozgom tinejdžerke...

6. http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201303/582885/kad-odaberes-kategori.jpg
    ovako obučene žene su uživanje za oči. djeluju moćno i otmeno u odijelima.

7. Još ću ovde pročitati kako kožni korseti nisu praktični za nošenje, i da je bolje da žene nose pamučne bodije :)

8. Danas baš imam čime da se hvalim:
    - danas je tačno 16 godina kako sam sa mojom dragom suprugom (od toga poslednjih skoro 11 god u srećnom braku).
    - danas smo konačno pronašli stan koji smo očajnički tražili .

9. Нек је сасрећом Адвокадо! Да се намножите јуначки у новом гнезду! :)

10. Cestitamoooo!

btw, kakve bre ovo teorije zavere?

11. E fala, to i planiramo. Za sada smo postigli prostu reprodukciju, a sada je na redu umnožavanje :)

12. Брао брао, то су прае ствари. х)

13. Što bi rekle babe,nek je sa srećom, pu pu pu! :)

14. i ja jedva čekam da imam porodicu.
    svaka tebi čast.

15. To Advokado! Čestitke brateeuuuuuuuuuu!!!!

16. Srećna godišnjica i tebi i gospođi Advokado, čovek bez porodice ni sam ne zna koliko je uzaludan.

17. pridružujem se čestitkama, kolega Vukajlijaš :)

a za Vučicu i ostale evo kako se vježba:
    http://105.imagebam.com/download/05RbOClZI5w4pZDsV-t-Mw/21750/217495657/treadmill%20high%20heels.gif

18. Juče bio na Crvenoj jabuci u sVršcu i oduševio se

19. Advokado, čestitke. :) Paninaro, neka ona vežba, ja ostajem pri patikama, lakše je potrčati u njima za busom nego zaraditi par modrica i uganuti gležanj zbog štikli. :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.